Libnet.ro
UNICEF

00:06

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Rusii

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Rusii

- Bre, moldovene iti plac rusii? - Da, mult. - Dar romanii? - Nu. - De ce? - Pentru ca l-au batut pe tata cu rigla la scoalan 37. - Si ce face tatal tau acum? - Ehe, l-au impuscat rusii in. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Un tuns sau un barbierit

Un moldovean intra intr-o frizerie si frizerul il intreaba: - Doriti un tuns sau un barbierit? - Cat costa? 25 lei tunsul si 15 lei barbieritul. - Atunci, e clar! Barbieriti-ma in cap! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Cea mai dezvoltata fizic

I: Dintre trei fetite de clasa a doua, una blonda, una bruneta si una roscata, care este cea mai dezvoltata fizic? R: Blonda, ca are 14 ani.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La restaurant in Franta

Sotul si sotia, moldoveni, sunt pentru prima data la un restaurant, in Paris. Se apropie chelnerul de ei, le da meniul, totul in franceza. Sotul incearca sa faca o comanda: Silvuple, le carne, le.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La ce ora se deschide biblioteca

Bula suna in mijlocul noptii la bibliotecara: Alo, va rog frumos sa imi spuneti la ce ora deschideti la biblioteca. Bibliotecara, obosita: Bula, dar e trecut demult de miezul noptii! Nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: De ce dormiti in parc

Doi cersetori dormeau pe o banca in parc. Se apropie politistul comunitar: - Ce faceti aici? - Pai eu nu am casa, nu am serviciu, asa ca dorm aici! - Si tu? - La el in gazda! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nimeni si Prost

Nimeni si Prost au ajuns la mare. Se duc sa faca baie: Nimeni se inneaca! Prost suna la Salvamar: -Ba, se inneaca Nimeni! -Ba, tu esti prost? -Da ma, eu sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La rand la spovedit

In biserica, la rand la spovedit: o olteanca, o ardeleanca si o moldoveanca. Olteanca intra prima. - Ia zi!. Ai calcat strimb vreodata? - Da, parinte! - Atunci, ia ocoleste tu frumos biserica de cate ori ai.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Vaca ardeleanului

Un ardelean facea autostopul spre Cluj-Napoca alaturi de vaca lui. La un moment dat opreste un Jeep. Urca el alaturi de sofer. - Ce facem cu vaca? Intreaba soferul. Leag-o de carlig, ca dara vine ea! Pornes.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Placinta cu umplutura

Alinuta plangea pe holul scolii. Invatatoarea o intreaba: - De ce plangi Alinuto? - Un copil mi-a dat jos placinta! - Dar a fost cu intentie? - Nu, a fost cu branza! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Inima

In cabinetul unui medic din Moldova: Inima Dumneata esti grav bolnav. Ai inima dilatata! Da di undi, e di la mama! .

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )