Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Semnalizare

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Semnalizare

Doi moldoveni reparau o masina. - Uita-te daca functioneaza semnalizatorul. - Acum da, acum nu, acum da, acum nu. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI MOLDOVENI: Bomba

Din ce este facuta o bomba? Va spun io: din moldoveni si din olteni. Cind bomba explodeaza, moldovenii bubuie iar oltenii se imprastie.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in urmarire

Doi politisti intalnesc pe strada doi infractori inraiti, urmariti de multa vreme. - Uite-i! zise unul. Hai sa-i arestam. - Imposibil, tu nu vezi ca ei sunt doi si noi suntem.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in parc

Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda. Unul dintre ei spune: - Vezi blonda aia? Moare dupa mine! Celalalt raspunde: - Cum asa? Primul pensionar: - Doar nu moare inaintea.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Microbist

Stiti ce este un stilist ? R: un moldovean care tine cu steaua.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Fluturele

Un trib de bastinasi prinde un grup de turisti format din un american, un englez si un moldovean. Seful tribului le comunica acestora: - Cine imi spune un cuvant din limba engleza care nu-l stiu, ii dau drum.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Bomba

Un Moldovean catre un oltean. Stii din ce este formata o bomba? Nu. Din ce? Din olteni si moldoveni. pt ca oltenii sunt prosti de bubuie,iar moldovenii se imprastie! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Creion

Mama Alinutei suna la Urgente: - Veniti repede, Alinuta a inghitit un creion!!!!!!!!!!! Salvarea se prezinta imediat, la care mama: - Nu va mai deranjati. am gasit.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in tren

Un ardelean si un oltean in tren. Ardeleanul il serveste cu o palincaa pe oltean, la care asta zice: Mai nene, sa stii ca si eu am facut anu asta o palinca super, de 38-40 de grade. La care.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Piciorul

- Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intimplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a cistigat.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Inteligenta

Tati eu de la cine am luat inteligenta? Cred ca de la ma-ta ca eu inca o mai am ! .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )