Libnet.ro
UNICEF

17:01

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Chinezii

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Chinezii

Merge o delegatie a oltenilor la presedinte: - Dom. presedinte, un satean de-al nostru a fost batut de un chinez si vrem sa declaram razboi chinezilor! - Dar stiti ca ei sunt peste un. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Chinezii

Merge o delegatie a oltenilor la presedinte: - Dom. presedinte, un satean de-al nostru a fost batut de un chinez si vrem sa declaram razboi chinezilor! - Dar stiti ca ei sunt peste un.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La frizer

Un oltean intra intr-o frizerie si-l intreaba pe frizer: - Cat face la dumneata un tuns? - 10 lei, domnule! - Dar un barbierit? - Doar 5 lei. - Atunci barbiereste-ma in.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Autostrada

Era Bula, conducea masina pe autostrada. De odata il suna sotia la telefonul lui celular si ii spune: -Bula, sa ai grija, ca am auzit la radio ca pa autostrada care mergi tu cu masina, e unu care merge pe contra.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La doctor

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: - Fumati? La care ardeleanul, dupa cateva momente de ezitare, raspunde: - Mai bine.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Eminescu

Un tip intra intr-o librarie si se adreseaza vanzatoarei: - Fiti amabila, as dori o carte de Eminescu - Care? intreaba vanzatoarea. - Mihai, raspunde clientul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Animale de companie

Alinuta intra la pravalia de animale de companie si spune zambind: As dori un iepuras. Oare sa fie acesta maro si catifelat? Sau acesta alb si pufos? Cred ca pentru gusturile pitonului meu, e totuna! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La restaurant

Ce primesti la un restaurant moldovenesc daca ceri creier pane? Mimorie di porc prajita! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ferentari

Politistul s-a apropiat de mine si mi-a spus: - Ati putea va rog sa ma insotiti la sectie? - De ce, domnule politist? N-am facut nimic, i-am raspuns. - Stiu, zice, dar mi-e frica noaptea singur in.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vopseaua

- Cum vopsesc oltenii gardul? - Repede ca sa nu se termine vopseaua.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )