Libnet.ro
UNICEF

19:30

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Porcul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Porcul

Un oltean merge cu porcul in targ sa-l vanda. - De vanzare porcu ? - De vanzare. - Da ce porc bun ! Ce-i dati sa manance ? - Pai. resturi. ce ramane de la noi dam la porc. - In cazul asta, dati-mi. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Cartea

Sotia lui Mandache, oltean de la mama lui, discuta cu o prietena: - Maine e ziua lui barbatu-meu si nu stiu ce cadou sa-i iau ! - Cumpara-i o palarie. - Nu, ca asta i-am luat anul trecut. - Cumpara-i atunci.

Cat costa sa petreci Craciunul in Laponia si care sunt cele mai tari experientede care ai parte in tara lui Mos Craciun

Este un loc magic dar cat se poate de real. Laponia este luata cu asalt, inclusiv de romani, fiindca este una dintre cele mai ieftine, ofertante si practice destinatii. Tara lui Mos Craciun, destinatia catre care toti copiii trimit scrisori imaginandu-si ca este un loc mult prea indepartat pentru a putea fi vizitat, se afla la doar cinci ore de Romania.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Tic-Tac

I: De ce au oltenii ceasuri mecanice ? R: Fiindca au auzit ca Tic-Tacul face bine la respiratie.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La casa de bilete

Olteanul merge la casa de bilete: - Vreau un bilet! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Porcul

Un porc se uita la o priza si-i spune: Pe tine te-au zidit? .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Capitala

Examen la politie - Ce capitala are Marea Britanie? Liniste. O voce din spate: - Dar ne-ati spus sa invatam capitale de tari, nu de mari! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Numele si prenumele

Un ardelean e oprit de un politist, care ii spune: - Dati-mi numele si prenumele. - Ai innebunit? Si pe urma cum ma mai numesc? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ora

Bula ajunge la scoala, obosit, si pune capul pe banca. Cand, mai sa adoarma, vine profesoara. Profesoara: - Bai, tu poti sa dormi la ora mea? Bula: - Daca ati vorbi mai incet, as.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Moartea

Doi ardeleni se intalnesc pe strada: - De ce esti amarat, Gheorghie? - Cum sa nu fiu amarat ,mai Ioane,daca mi-o murit un bou. - Eh, uite ashe ne-om duce, unu dupa altu.

Cele mai atractive oferte la frigidere din oferta eMAG de astazi

EMAGIA Sarbatorilor. Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2435 seconds )