Libnet.ro
UNICEF

13:30

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ce sta scris pe placa funerara a soacrei

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ce sta scris pe placa funerara a soacrei

Un oltean isi ingroapa soacra langa drum si pe placa funerera scrie: Sub aceasta cruce grea, Zace scumpa, soacra-mea, Calatorii mei iubiti, Mai ncet, sa n-o treziti ! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Avansul

Un caracalean da telefon la Radio Erevan si intreaba: - O femeie imi face avansuri. Ce sa fac?? - Feriti-va! Dupa fiecare avans intotdeauna urmeaza lichidarea! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Integrame

Gheorghe ajunge seara acasa, baut bine. Surprins vede ca lumina de la bucatarie e aprinsa si nevasta-sa sta la masa si face integrame. - Unde ai fost? il intreaba ea - No, din cate litere,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Tantarii

Regele a chemat un ungur, un moldovean si un rus si le-a spus: - Cine va sta o ora in butoiul acela plin cu tantari va primi jumatate din imparatie si pe fiica mea de sotie. A intrat rusul in butoi si.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Pe strada

Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi va rog unde este fabrica de paine . - Nu ma supar . Este langa fabrica de confectii . - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Femeile

Bula, ai vazut vreodata ca femeile sa taca? Da. O singura data! Cand? Cand au fost intrebate care este mai in varsta! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La posta

Bula merge la Posta sa puna un pic. Angajata il intreaba: Par Avion? Bula: Nu pareti avion! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Masina

O blonda se pregateste sa plece de acasa, avand in mana ambele chei ale masinii. Sotul o intreaba: - De ce ai luat amandoua cheile? - Pai nu vezi ce ger este? Poate nu porneste la prima.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Caruta

Doi politisti de la Rutiera opresc un mos cu o caruta, hotarati sa rada de el: - Permisul si talonul, va rog! Mosul ridica coada calului: - Va rog, serviti-va din.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ce confuzie face Ion

Ion si Maria mergeau pe strada. Maria ii zice lui Ion: - Ma Ioane, io is lezbi. Ion: - Ce-i aia? Maria: - Vezi femeia aia de pe strada? Ion: - Da o vad si ce-i cu ea? Maria: - Mie imi place de ea si as vrea sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cum le mintea Tarzan pe femei

Mergea Alinuta prin padure, trista, trista, cand il vede pe Tarzan, imbracat in piele, caruia i se vedea p**a. Alinuta il intreaba: - Ce e asta Tarzan? - O seringa, vrei sa te intep? - Bine! O intepa Ta.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )