Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Alcoolemie

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Alcoolemie

Politistul catre sofer: Suflati in fiola! Soferul: Nuuuuuu sufluuu. Politistul: Suflati, ca, daca nu, suflu eu si iese 2,5. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La sectie

Politistul s-a apropiat de mine si mi-a spus: - Ati putea va rog sa ma insotiti la sectie? - De ce, domnule politist? N-am facut nimic, i-am raspuns. - Stiu, zice, dar mi-e frica noaptea singur in.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Rece

Doi politisti: - Ba, Vasile, ce tremuri asa, ba, ce ai patit? - Am stat putin in frigider. - De ce, ba? - Pai, sefu, nu ne-ati zis ca politaii trebe sa aiba sange rece? .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Petrecere

Petrecere mare intr-un bloc. Bataie in usa: - Deschideti, Politia! - Noi am chemat prostituatele, nu pe voi! - Pe noi ne-au chemat vecinii vostri! - Atunci mergeti la.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La gara

La gara: - Salut Ioane, ce mai faci? - Bine, ma Gheorghe. Am fost la femei. - Si cum a fost? - Super, mult mai curat decit la barbati. Gasesti mai multe pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Turma

Undeva la tara. Bataie in geam noaptea pe la ora trei: - Hei, n-ai vazut o turma de boi? - De ce? Ai ramas in urma? Gasesti mai multe pe fun20. com .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Confuzie

Un cioban adoarme stand in fund, pe o piatra. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste si-l izbeste pe cioban in frunte . bang!! Se trezeste omul mai tarzi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in zare

Doua blonde: prima o intreaba pe cea de-a doua: - Auzi fato, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra? - Fata dar proasta mai esti, vezi tu Londra de aici? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Masina

Bula suna la politie: - Mi s-a furat masina. Dimineata, cand m-am trezit, nu mi-am mai gasit Trabantul, ci numai husa. La care, politistii: - Ati scuturat bine husa? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Graba

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. -Da de ce,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )