Libnet.ro
UNICEF

13:31

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pe banca

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pe banca

Doi indivizi dormeau pe o banca in parc. Se apropie politistul comunitar: - Ce faceti aici? - Pai eu nu am casa, nu am servici, asa ca dorm aici! - Si tu? - La el, in. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sotiile politistilor

Doua sotii de politisti stau de vorba. Una zice: - Draga, sotul meu are post langa o florarie. Niciodata nu mi-a adus vreo floare. Cealalta: - Si ce? Al meu are post langa Conservator. O conserva.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Strada

Doi ardeleni, Ion si Gheorghe, vor sa treaca strada. Ion spune: - Ma, eu pun pariu cu tine ca trec strada asta intr-o juma de ora. - No, ca doar nu esti fulger! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La hotel

Doi ardeleni la oras sunt cazati intr-un hotel la etajul 20, iar liftul nu merge. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe: - Gheo, am sa iti zic ceva - Lasa-ma in.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Pe strada

Doi tipi se intalnesc pe strada. Primul: - Ai auzit? Soacra lui Fane a murit, ucisa bestial! Al doilea: - Extraordinar! Cred ca a fost socat! Primul: - Socat? Nuuu! ARESTAT! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Nunta lui Figaro

Seful de sectie ii strange pe gabori, la un loc. Seful: - Bai, maine sa veniti imbracati frumos, ca mergem la Nunta lui Figaro! A doua zi, vin politistii toti, imbracati la costume, cu neveste,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in trafic

O femeie, care conducea foarte repede, este oprita de un politist: - Ati depasit limita de viteza. Permisul dumneavoastra, va rog! - Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva! - Nu aveti?! - L-am.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Scoala

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cea mai frumoasa compunere

La scoala, elevii primesc ca tema sa faca o compunere despre dragostea de tara. Cea mai frumoasa compunere a fost a lui Bula. El a descris o intamplare legata de pisoii pe care pisica sa i-a fatat de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ginerele

Cum recunosti ginerele la moldoveni? E cel care are adidasii cei mai noi.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )