Libnet.ro
UNICEF

00:07

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Consumul de alcool

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Consumul de alcool

Politistul: - Ati consumat bauturi alcoolice? - O lada de bere, 2 litri de vin si o sticla de vodka. - Suflati aici va rog. - De ce? Nu ma credeti? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Batranul

Un politist patrula. Vede un batran care plangea pe un sant. Politistul il intreaba: -De ce plangi mosule? - M-am insurat cu una de 20 de ani , imi face patul , ma imbraca , imi spala hainele si face cina.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cu cat vine?

Doi politisti unul mai batran, celalalt mai tanar) stateau ascunsi cu radarul, cand vad venind, tare, un X6. - Ba, ce tare vine asta, zise ala mai batran. - Cu cat vine? intreaba ala mai tanar.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Daltonist

Politia opreste un biciclist: Ai trecut pe rosu, domnule! Domn politist, stiti, eu sunt daltonist! Domnule, regulile sunt aceleasi indiferent ce meserie ai.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Castig la loto

- Marie, daca ai castiga 100 milioane euro la Loto, m-ai mai iubi? - Da Ioane, dar mi-ar fi foarte dor de tine! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lei

Discutie intre ardeleni: Mai Gheorghe hai sa te intreb ceva: Ce faci cand esti inconjurat de lei din toate partile? Nu stiu. habar nu am, ce pot sa fac? Ii bagi in buzunar,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Pacient

- Cum se mai comporta pacientul ?- intreaba medicul . - Zice ca ar vrea sa ajunga acasa, ca-i este dor de nevasta - Este clar, iar delireaza ! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Sinuciderea

In anul 1854 este gasit un negru mort cu 18 gloante in spate. Seriful face constatarea si zice: - Maaamaaaaa, asa sinucidere n-am mai intalnit! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibali

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt canibal, Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. De.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Copil

Intr-o maternitate nasc o moldoveanca, o ardeleanca si-o negresa. Se incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice: - Sa-l chemam pe ardelean ca-i mai calculat si daca isi recunoaste copilul am.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La pescuit

- Tata, tata, nu-mi place la pescuit! - Taci din gura si nu te mai zbate.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )