Libnet.ro
UNICEF

20:30

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Dorinta

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Dorinta

Politistul se intilneste cu zina buna, care ii spune: - iti voi implini doua dorinte! - As dori o halba de bere din care berea sa nu se termine niciodata! Politistul primeste halba. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Alcoolemie

Politistul catre sofer: Suflati in fiola! Soferul: Nuuuuuu sufluuu. Politistul: Suflati, ca, daca nu, suflu eu si iese 2,5.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La sectie

Politistul s-a apropiat de mine si mi-a spus: - Ati putea va rog sa ma insotiti la sectie? - De ce, domnule politist? N-am facut nimic, i-am raspuns. - Stiu, zice, dar mi-e frica noaptea singur in.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La scoala

De ce sta un grup de politisti in fata unei scoli ajutatoare? E intalnirea de zece ani.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La gara

La gara: - Salut Ioane, ce mai faci? - Bine, ma Gheorghe. Am fost la femei. - Si cum a fost? - Super, mult mai curat decit la barbati. Gasesti mai multe pe.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dans

Un tanar invita o tanara la dans. - Domnisoara, se poate?. - Desigur, dar mai intai sa dansam.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Si-a rupt piciorul

Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intimplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a cistigat.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Turma

Undeva la tara. Bataie in geam noaptea pe la ora trei: - Hei, n-ai vazut o turma de boi? - De ce? Ai ramas in urma? Gasesti mai multe pe fun20. com .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Confuzie

Un cioban adoarme stand in fund, pe o piatra. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste si-l izbeste pe cioban in frunte . bang!! Se trezeste omul mai tarzi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in zare

Doua blonde: prima o intreaba pe cea de-a doua: - Auzi fato, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra? - Fata dar proasta mai esti, vezi tu Londra de aici? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Masina

Bula suna la politie: - Mi s-a furat masina. Dimineata, cand m-am trezit, nu mi-am mai gasit Trabantul, ci numai husa. La care, politistii: - Ati scuturat bine husa? .

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )