Libnet.ro
UNICEF

00:07

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La muzeu

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La muzeu

Politistul in muzeu. Din neatentie, da jos o vaza, care se sparge. Paznicul, palid, se apropie in fuga: - Vai de mine, era o piesa care data de acum 3000 de ani. - Ce m-am speriat, credeam ca am spart. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Porcul din targ

Un oltean merge cu porcul in targ sa-l vanda. - De vanzare porcu? - De vanzare. - Da ce porc bun ! Ce-i dati sa manance? - Pai. resturi. ce ramane de la noi dam la porc. - in cazul.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pe banca

Doi indivizi dormeau pe o banca in parc. Se apropie politistul comunitar: - Ce faceti aici? - Pai eu nu am casa, nu am servici, asa ca dorm aici! - Si tu? - La el, in.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sotiile politistilor

Doua sotii de politisti stau de vorba. Una zice: - Draga, sotul meu are post langa o florarie. Niciodata nu mi-a adus vreo floare. Cealalta: - Si ce? Al meu are post langa Conservator. O conserva.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Nunta lui Figaro

Seful de sectie ii strange pe gabori, la un loc. Seful: - Bai, maine sa veniti imbracati frumos, ca mergem la Nunta lui Figaro! A doua zi, vin politistii toti, imbracati la costume, cu neveste,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Scoala

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Bomba

Doi ardeleni taiau o bomba cu fierastraul. Vine al treilea si ii intreaba: - Ma, da daca explodeaza? La care ailalti: - Apai nu-i bai, ca mai avem una! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Televizorul

Micuta Alinuta priveste la televizor. -Mama, dupa ce alearga caii aia? -Dupa nimic, puisor. Primul sosit castiga premiul. -Numai primul? Pai atunci de ce mai alearga si ceilalti? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ginerele

Cum recunosti ginerele la moldoveni? E cel care are adidasii cei mai noi.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Stefan cel Mare pe campul de lupta

Era odata Stefan cel Mare pe campul de lupta: - Ostas! De unde vin turcii? - Din stanga, din dreapta si din spate Maria Ta! - Atunci inainte ostenii mei! .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )