Libnet.ro
UNICEF

17:45

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Numarul de telefon

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Numarul de telefon

Un tip care dorea sa isi vanda masina, isi scrie pe o hartie numarul de telefon si il lipeste pe geamul din spate al masinii. in timp ce era in trafic, primeste un telefon: Alo, da! Cine. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Politistul din canal

Un politist cade in canal. Se uita in sus si spune: -Doamne, bine ca nu are capac, altfel nu mai ieseam de aici! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Plec la Venetia

Doua blonde stau de vorba: Luna viitoare plec la Venetia. Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Abonament

Un politist se suie in autobuz si taxeaza un bilet, dupa care mai taxeaza unul. Un cetatean il vede si-l intreaba: - De ce ati taxat 2 bilete? Politistul raspunde: - Pai daca pierd unul, il am pe al doilea! - Si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Efectul machiajului

Alinuta la cinci ani o observa pe sora mamei sale in timp ce se machia. Impinsa de curiozitate, o intreaba: - Matusica, de ce te machiezi? - Ca sa fiu frumoasa, raspunse matusa. dureaza mult pana isi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Vina lui Bula

La inceputul secolului XX se duce Bula la ghicitoare. Aceasta ii spune: Mda. Din cauza ta vor muri multi oameni si altii vor ramane fara casa Pleaca Bula dezamagit, cand in drum spre casa vede un copil pe sinel.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Calul

Un cal inghite o musca in timp ce pastea. In burta calului musca striga de zor: - Caluuulee, da-mi drumul, caluuuleee! Calul nu o auzea ca tocmai plecase .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La sapat cu Ion si Gheorghe

Doi olteni, Ion si Gheorghe vroiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii nostri ce sapa si la un moment dat Ion il intraba pe Gheorghe: - Ba Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant care s-a.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Unde fierb ardelenii palinca

Turistul intr-un sat din Ardeal; - Auzi bade, in satul asta, unde fierbeti voi palinca? - Dapai, domnule draga, vezi dumneata biserica aia? - Da. - No, numa acolo nu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cine e vinovatul

Mami, Ghita mi-a spart papusa de portelan! - Vai, Alinuta! Si cum s-a intamplat? - Pai. i-am dat cu ea in cap.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Este interzis la pescuit

Un moldovean s-a dus la pescuit. Vine un politist si-l intreaba : - De ce pescuiesti in lacul asta, e interzis! - Pai nu pescuiesc. - Dar ce faci? - Imi spal undita. - Pai e interzis. - De ce? - Pentru ca n-are.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )