Libnet.ro
UNICEF

15:00

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pinguini

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pinguini

Un camionagiu intreaba un politist: Exista cumva pinguini de 160 cm inaltime? N-am mai auzit!!! Hopa. Inseamna ca am calcat cu camionul o calugarita! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Usi blocate

Doi politisti mergeau cu o masina de politie. Se opresc la o intersectie si se dau jos din masina. Constata ca au lasat cheile in masina si ca s-au blocat usile. il vad pe un tanar care.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Juma de miel

Un politist se duce la sectie in perioada Pastelui si-l intreaba pe capitan: - Don capitan, nu cumparati juma de miel? Capitanul se gandeste putin si spune: - Dar ce sa fac cu jumatate de.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Picior ud

- De ce au politistii mereu un picior ud? - Pentru ca arunca tigara in WC si apoi baga piciorul ca s-o stinga.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lantul

Doi ardeleni Ion si Gheorghe, merg pe bicicleta: - Mai Ioane, vezi ca-ti bate lantul! - Nu te aud. Ce spui? - Vezi ca-ti bate lantul! - Zii si tu mai tare. ! - iti bate lantuuul. !!! - Nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sofer de autobuz

Un moldovean la Roma sta seara intr-un bar si bea vin. Langa el sta un localnic care bea tot asa. Intra ei in vorba italianul il intreaba de unde e humulesteanul nostru, mai beau de pretenie inc-o butelca si la un.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Sah

Cine a inventat sahul, Bulisor? Canibalii. De unde ai mai scos si tampenia asta? Pai domnule profesor, de ce se spune Ti-am mancat regina!? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Gasca

La piata de pasari o ardeleanca statea cu o gasca in brate. Un jmecher o intreaba: Ce faci? O dai, o dai sau stai degeaba? La care ardeleanca, mai ceva ca jmecherul: O dau, da cine tine gasca .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Portofelul

Doua blonde se intorc de la serviciu. Una vede pe jos un portofel. Dupa ce il ridica, zice dezamagita: - Tuuu, fataaa, bani falsi. - De unde stii? intreaba cealalta. - Pai, unde ai mai vazut tu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Viseu

In gara un moldovean la casa de bilete: - Doamna catcosta un bilet la Viseu? - 25. 000 lei, bade. - Atata? - Da. - Apoi atata nu dau. mai bine ma pis pi.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Datorii

Doi olteni stateau de vorba: - Nimic nu poti sa faci daca nu ai bani, mai Vasile! - Asta s-o crezi tu, Ioane! - Spune-mi atunci ce poti sa faci, daca nu ai bani? - Datorii Ioane,.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )