Libnet.ro
UNICEF

15:30

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Eminescu

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Eminescu

Un tip intra intr-o librarie si se adreseaza vanzatoarei: - Fiti amabila, as dori o carte de Eminescu - Care? intreaba vanzatoarea. - Mihai, raspunde clientul. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Manole

-Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! - Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Crocodili

Doi crocodili zburau peste Atlantic, unul era verde, altul o lua la stanga.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La doctor

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: - Fumati? La care ardeleanul, dupa cateva momente de ezitare, raspunde: - Mai bine.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Autostrada

Era Bula, conducea masina pe autostrada. De odata il suna sotia la telefonul lui celular si ii spune: -Bula, sa ai grija, ca am auzit la radio ca pa autostrada care mergi tu cu masina, e unu care merge pe contra.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La frizer

Un oltean intra intr-o frizerie si-l intreaba pe frizer: - Cat face la dumneata un tuns? - 10 lei, domnule! - Dar un barbierit? - Doar 5 lei. - Atunci barbiereste-ma in.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Animale de companie

Alinuta intra la pravalia de animale de companie si spune zambind: As dori un iepuras. Oare sa fie acesta maro si catifelat? Sau acesta alb si pufos? Cred ca pentru gusturile pitonului meu, e totuna! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La restaurant

Ce primesti la un restaurant moldovenesc daca ceri creier pane? Mimorie di porc prajita! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ferentari

Politistul s-a apropiat de mine si mi-a spus: - Ati putea va rog sa ma insotiti la sectie? - De ce, domnule politist? N-am facut nimic, i-am raspuns. - Stiu, zice, dar mi-e frica noaptea singur in.

Topul celor mai amuzante bancuri seci. Ce isi spun doua fantome cand se intalnesc

Bancurile seci sunt, de cele mai multe ori, alcatuite din cateva propozitii, dar contin un mesaj amuzant, usor de tinut minte. Cateva dintre aceste bancuri nu sunt mereu pe placul tuturor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )