Libnet.ro
UNICEF

11:00

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Vaduva

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Vaduva

Un ospatar batran a decedat. Facandu-i-se dor de el, vaduva lui incearca sa-i cheme spiritul. Acesta nu se lasa invitat la sedintele de spiritism. Costele, de ce esti rau, Costele? zise vaduva. De. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Negru

Intr-un oras cu luminile stinse merge o masina cu farurile stinse. La un moment dat masina loveste un negru. Cum isi da seama soferul ca era nergu? Era ziua afara .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Baraj

Intrebare de baraj: - Ce inaltime avea barajul? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Branza

Un tip statea nemiscat intr-un autobuz. La un moment dat cineva deranjat ca nu are loc de el: Ce faci domnule? Mimez branza. Cum adica? Stau si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe strada

Badea Gheorghe se plimba pe strada cu cei doi copii ai lui. Un cunoscut care il vede, ii spune: Bade Gheorghe, ce faini copiii ai! Si ce mai seamana intre ei! Dapai cum nu, ca doara is gemeni.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Paine

Merge Bula la un magazin alimentar si intreaba: Buna ziua, fiti amabila, aveti paine? Da avem, de care doriti? Pai aveti mai multe feluri? Da, de azi, de ieri si de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

Doua blonde hotarasc sa mearga in padure sa-si caute si ele un brad de Craciun. Dupa cateva ore de cautare una dintre ele ii spune celeilalte: - Asa nu mai merge! Eu propun sa luam primul brad pe care il gasim.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Piciorul

Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intamplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a castigat.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Leganatul

Mama: Alinuta nu-l mai legana pe tata. Alinuta: Da. Mama: Alinuta nu-l mai legana pe tata ca te spanzur si pe tine! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Soferul

Intr-un autobuz suprapus plecau mai multi politisti intr-o aplicatie. S-au asezat ofiterii jos, iar subofiterii sus. Pe drum ofiterii se distrau: bancuri, bauturi. La subofiteri liniste mare. Dupa vreo ora de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Razboi

Razboi cu nemtii. Bula se ascunde intr-o fantana. Un neamt vrea sa faca la fel. El striga in fantana, iar Bula face pe ecoul. - E cineva acolo ? - E cineva acolo ? - Mai bine ma duc in padurice . - Mai.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )