Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai tranzactionate actiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai tranzactionate actiuni

Actiunile Romgaz, Banca Transilvania si BRD au fost cele mai tranzactionate pe segmentul principal al Bursei de la Bucuresti in luna iulie, in timp ce titlurile companiilor Oltchim, Grupul Industrial Electrocontact si Carbochim conduc in topul celor mai puternice aprecieri, iar Cemacon, Petrolexportimport si Farmaceutica Remedia au inregistrat cele mai severe scaderi in ultima luna, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Motivele pentru care morcovul este una din cele mai valoroase legume. De ce este decretat marele prieten al intestinului

Morcovul este una din cele mai valoroase legume, fiind si dintre cele mai consumate. Nici nu e de mirare, avand in vedere proprietatile curative multiple, cunoscute inca din cele ma vechi timpuri.

Cele mai bune oferte la centrale termice de la eMAG

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi.

Cele mai bune bancuri cu militari. Ce-i spune unui general sotia aflata pe patul de moarte

Militarii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Va prezentam o selectie cu cele mai amuzante bancuri facute pe seama lor.

Reduceri eMAG roboti de bucatarie. Cele mai bune oferte de astazi

Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie.

Alexia Eram, despre singurul dezavantaj de a fi fata Andreei Esca, despre relatia cu mama ei si cele mai bune sfaturi pe care i le-a dat

Alexia Eram 18 ani) a vorbit despre ce inseamna sa fie fiica uneia dintre cele mai cunoscute persoane din Romania, prezentatoarea TV Andreea Esca, dar si despre relatia cu mama ei.

Peste 1.200 locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. in ce tara sunt cele mai multe posturi si ce meserii se cauta

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 217 locuri de munca vacante pentru romanii care dores sa lucreze peste granite. cele mai multe slujbe sunt disponibile in Olanda pentru muncitori in gradinarit, manipulanti marfa si culegatori de fructe si legume.

Ivanka Trump: Despartirea familiilor de imigranti, unul dintre cele mai rele momente de la inceputul presedintiei

Fiica presedintelui american, Ivanka Trump, s-a distantat in mod clar joi de tatal sau, catalogand despartirea familiilor de imigranti care au intrat clandestin in Statele Unite drept unul dintre cele mai rele momente pe care le-a trait de la inceputul presedintiei lui Donald Trump, relateaza AFP.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Monstru

Alinuta vine plangand la mica-sa si ii spune: - Mami, mai, toti copiii spun ca sunt un monstru! - Nu plange fata mea. Asa sunt copiii, rautaciosi. Nu-i baga in seama. Ia si pune-ti cele trei capete pe perna si culc.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibali

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt canibal, Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. De.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Copil

Intr-o maternitate nasc o moldoveanca, o ardeleanca si-o negresa. Se incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice: - Sa-l chemam pe ardelean ca-i mai calculat si daca isi recunoaste copilul am.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )