Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele sase case il urmaresc pe Klaus Iohannis. Ghinion

Antena3 Antena3,
Cele sase case il urmaresc pe Klaus Iohannis. Ghinion

Proprietatile imobiliare ale lui Klaus Iohannis continua sa ii dea batai de cap. ANAF a depus o cerere catre Administratia Nationala de Cadastru prin care cere intabularea imobilului pierdut de Klaus. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis datoreaza Statului 1.200.000 de lei, fara dobanda. Eugen Teodorovici: Se vor aplica penalitati

Klaus Iohannis datoreaza 1. 000 de lei, fara dobnda,Statului, in urma inchirierii unui imobil dobandit ilega in Sibiu,. Anuntul a fost facut de Eugen Teodorovici la Antena 3. Klaus.

Discutii-surpriza intre Klaus Iohannis si Vasile Blaga. Ce i-a cerut Presedintele

Discutie-bomba intre presedintele Klaus Iohannis si Vasile Blaga. Surse politice sustin ca Blaga, cel care pare ca a preluat fraiele in partidul national liberal, a fost sunat de Presedinte. Iohannis l-ar.

CCR il amana pe Klaus Iohannis: Legile Justitiei mai asteapta

Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta sesizarea lui Klaus Iohannis privind statutul magistratilor pe 18 septembrie. Iohannis a trimis, joi, CCR sesizarea cu privire la neconstitutionalitatea Legii pentru.

Declaratiile momentului: Presedintele Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 16:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa inceaand cu ora 16:00 la Palatul Cotroceni, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. Nu au fost anuntate si temele pe care le va aborda Klaus.

intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila s-a incheiat

Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila s-a terminat. Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila a.

Vasile Blaga: Nu am avut nicio ntlnire cu presedintele Klaus Iohannis

Fostul co-presedinte PNL Vasile Blaga a declarat, pentru Mediafax, ca nu s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis si ca este de cateva zile plecat la Mamaia. Precizarea vine in contextul in care in spatiul public au aparut informatii, pe surse, ca cei doi ar fi avut o intalnire joi, la Palatul Cotroceni.

Teodorovici: ANAF a trimis azi o solicitare catre Oficiul de Cadastru pentru intabularea casei pierdute n instanta de presedintele Klaus Iohannis

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus, vineri, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca ANAF a trimis azi o solicitare catre Oficiul de Cadastru pentru intabularea imobilului din Sibiu care a apartinut presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii privind organizarea juridica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, anunta Administratia Prezidentiala intr-un.

Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea priving organizarea profesiei de mediator

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a trimis vineri Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator.

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la CCR modificarea legii privind medierea si organizarea profesiei de mediator

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )