Libnet.ro
UNICEF

17:16

O celebra intalnire intre romani si extraterestri: poveste cu politisti, marturii stranii si mult alcool

Adevărul Adevărul,
O celebra intalnire intre romani si extraterestri: poveste cu politisti, marturii stranii si mult alcool

Incidentul Certesti a avut loc in vara anului 1996 in localitatea omonima din judetul Galati si a provocat zeci de ore de emisiuni la TVR, sute de pagini in presa nationala, o ancheta oficiala si niciun verdict final. Autoritatile au preferat sa lase totul in coada de peste, asa ca nici acum, la 21 de ani de la evenimente, nu se stie ce s-a intamplat cu adevarat, dar se banuieste ca a fost o mare cacealma. continuă pe Adevărul

Cea mai celebra intalnire dintre romani si extraterestri. O poveste cu politisti, marturii stranii si mult alcool

Incidentul Certesti a avut loc in vara anului 1996 in localitatea omonima din judetul Galati si a provocat zeci de ore de emisiuni la TVR, sute de pagini in presa nationala, o ancheta oficiala si niciun verdict final. Autoritatile au preferat sa lase totul in coada de peste, asa ca nici acum, la 21 de ani de la evenimente, nu se stie ce s-a intamplat cu adevarat, dar se banuieste ca a fost o mare cacealma.

Cea mai cunoscuta intalnire intre romani si extraterestri

Incidentul Certesti a avut loc in vara anului 1996 in localitatea omonima din judetul Galati si a provocat zeci de ore de emisiuni la TVR, sute de pagini in presa nationala, o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )