Libnet.ro
UNICEF

09:15

Celebrul Carnaval de la Rio a fost amanat din cauza pandemiei de COVID-19. Este pentru prima data in 100 de ani cand nu are loc

B1 B1,
Celebrul Carnaval de la Rio a fost amanat din cauza pandemiei de COVID-19. Este pentru prima data in 100 de ani cand nu are loc

Celebru Carnaval de la Rio, care trebuia sa aiba loc pe 12 februarie 2021, a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, care face ravagii in Brazilia. Este pentru prima data in 100 de ani cand faimosul eveniment. continuă pe B1

Finlanda anuleaza un exercitiu militar international de amploare din cauza pandemiei

Exercitiul militar de mare amploare Arctic Lock, la care urmau sa participe 20. 000 de soldati din 13 tari in primavara viitoare in Finlanda, a fost anulat din cauza pandemiei, a anuntat Ministerul Apararii de la Helsinki.

Masuri prelungite pana la finalul lui 2020. Ce a decis acum Guvernul, din cauza pandemiei de covid-19

Guvernul, in sedinta de joi, prin OUG, anunta masuri prelungite pana la finalul anului 2020. in contextul actualei crize unele masuri au fost eliminate iar altele au fost prelungite. Masuri prelungite pana la finalul lui 2020 Prin noile acte normative Guvernul a decis in privinta unori masuri prelungite pina la finele anului 2020. Noile acte .

Klaus Iohannis, despre alegerile locale in 2020: Din cauza pandemiei de COVID-19 intregul proces electoral a fost perturbat

In cursul zilei de miercuri, 23 septembrie, presedintele Romaniei a discutat despre organizarea alegerilor locale in timpul pandemiei de COVID-19, dar si despre masurile sanitare si de protectie, luate in.

Previziune sumbra a economistilor: Europa se va confrunta cu o noua recesiune din cauza pandemiei de COVID-19

Europa se confrunta acum cu un al doilea val de infectii cu coronavirus care ar putea, din nou, sa provoace daune semnificative economiei regiunii. Zona euro, zona care imparte moneda unica, si-a vazut economia di.

STUDIU O treime dintre muzicienii britanici se gandesc sa paraseasca industria din cauza pandemiei

O treime dintre muzicienii britanici se gandesc sa paraseasca industria din cauza pierderilor financiare cauzate de pandemie, arata un studiu realizat de Musicians Union, citat de NME.

Fermierii pot solicita, incepand de vineri, sprijin financiar pentru atenuarea pierderilor suferite din cauza pandemiei

Incepand de vineri, fermierii romani pot solicita sprijinul financiar acordatpentru atenuarea efectelor generate de criza epidemicain sectorul zootehnic - bovine, ovine, caprine, dar si in cel vegetal.

Liv Tyler a ales sa renunte la rolul din serialul 911: Lone Star din cauza pandemiei de COVID-19

Actrita Liv Tyler a ales sa renunte la rolul din serialul 911: Lone Star din cauza unor probleme legate de pandemia de Covid-19, informeaza The Hollywood Reporter.

KELEMEN HUNOR: Nu va renunta nicio tara din lume la alegeri din cauza pandemiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a incurajat oamenii sa mearga la vot, pe 27 septembrie, sustinand ca nu exista riscul de imbolnavire in ziua alegerilor, daca sunt respectate regulile sanitare, transmite Agerpres.

Televiziunea lui Pandele, amendata din cauza Gabrielei Firea. Ce a comis sotia patronului, in direct la TV

Televiziunea lui Florin Pandele a fost amendata din cauza Gebrielei Firea. Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, unde primar este Florentin Pandele, a fost penalizata in sedinta CNA din cauza unei emisiuni in care a fost invitata Gabriela Firea, sotia acestuia, actualul primar al Capitalei. Televiziunea lui Florentin Pandele, amendata de la prima emisiune .

Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu. Ce se intampla la TVR

Marina Almasan a comentat zilele acestea pe marginea scandalului iscat de Mircea Radu. Totul a pornit de la declaratiile false ale colegului ei, referitoare la declaratiile de avere. Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu in urma cu o saptamana, un adevarat scandal mediatic a ajuns in presa romaneasca. Mircea Radu .

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2852 seconds )