Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un Centru de Transfuzie a fost inchis din cauza COVID-19. 11 din cei 18 angajati au fost depistati pozitiv

B1 B1,
Un Centru de Transfuzie a fost inchis din cauza COVID-19. 11 din cei 18 angajati au fost depistati pozitiv

Centrul de Transfuzie Sanguina CTS) Bistrita a fost inchis temporar, amrti, dupa ce mai mult de jumatate dintre angajati au fost depistati infectati cu noul. continuă pe B1

Castelul Branare pierderi de 90%din cauza pandemiei. Jumatate dintre angajati au fost concediati

Pandemia de coronavirus a afectat taote domeniile, in special turismul. Jumatate din angajatii Castelului Bran au fost concediati din cauza pandemiei de coronavirus. De la inceputul lunii octombrie, doar.

Meci de Liga 2 amanat din cauza Covid-19

Partida dintre Unirea Slobozia si Farul Constanta, meci programat sambata de la ora 11, nu se va mai disputa din cauza aparitiei mai multor cazuri pozitive de infestare cu noul coronavirus la gruparea de la malul Marii Negre.

Bistrita: Centrul de Transfuzii Sanguine a fost inchis. 14 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Centrul de Transfuzii Sanguine din Bistrita a fost inchis marti dimineata,dupace14 dintre cei 18 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Un asistent medical a dat alarma.

Medic batut din cauza urnei mobile - Au intervenit mascatii

Un medic din judetul Arges a depus plangere la politie, reclamand ca a fost batut, pe motiv ca a eliberat adeverinte pentru urna mobila. A fost nevoie de interventia mascatilor. Avem primele imagini! .

Al doilea suspect arestat dupa atacul cu satarul de la Paris, scos din cauza si eliberat

Un barbat arestat vineri si suspectat in atacul cu satarul din fata fostului sediu al revistei satirice Charlie Hebdo, soldat cu doi raniti grav, a fost eliberat in noaptea de vineri spre sambata, iar acesta a fost scos din cauza, a declarat sambata o sursa judiciara pentru AFP.

EXCLUSIV Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce a fost obligat sa faca de catre anchetatori

Fiul lui Ilie Dumitrescu se pare ca are mari probleme cu legea. Toto, cu toate calitatile sale de star de cinema, nu a putut sta departe de droguri. Asa se face ca fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor, substante pe care le-a consumat in urma cu cateva saptamani. Fiul lui Ilie .

ZEROHEDGE: Studentii britanici spun ca sunt tratati ca niste prizonieri din cauza masurilor draconice anti-covid

Studentii din universitatile din Marea Britanie sunt tratati ca niste prizonieri, deoarece masurile impotriva coronavirusului impun sa manance singuri, sa nu iasa din camine si sunt amenintati cu suspendarea in caz ca interactioneaza cu ceilalti, scrie Zerohedge.

Ce trebuie sa faca romanii care nu pot vota din cauza unor probleme de sanatate

Romanii care nu pot vot din cauza unor probleme de sanatate, precum si cei bolnavi de COVID-19, dar si cei care se afla in carantina pot cere urna mobila. Pentru a putea face aceasta solicitare, cei in cauza trebuie sa prezinte o serie de documente medicale care sa ateste faptul ca nu pot merge la sectiile de votare.

Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce au aratat analizele de la INML

Problemele se tin lant defiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu. Toto are mai probleme cu legea din cauza consumului de droguri. Cum a ajuns tanarul la DIICOT si ce pedeapsa risca sa.

Un canadian a fost arestat din cauza inventarii unui trecut terorist

Un canadian care spunea ca a intrat in organizatia jihadista Statul Islamic SI) si ca a participat la acte teroriste a fost arestat si acuzat de faptul ca a inventat acesta poveste, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )