Libnet.ro
UNICEF

00:07

Centura ocolitoare a municipiului Caracal a fost finalizata dupa sapte ani de la nceperea lucrarilor

Hotnews Hotnews,
 Centura ocolitoare a municipiului Caracal a fost finalizata dupa sapte ani de la nceperea lucrarilor

Varianta ocolitoare a municipiului Caracal, o sosea lunga de circa 10 kilometri si cu cate o banda pe sens, a fost finalizata si va fi receptionata in aceasta saptamana, la sapte ani de la inceperea lucrarilor. Lucrarile la centura ocolitoare Caracal au inceput in septembrie 2011, dar au fost stopate la finalul anului 2012, cand se aflau la stadiul de circa 16%. Ulterior a fost organizata o noua licitatie, iar in 2015 constructia variantei ocolitoare a municipiului Caracal a fost reluata cu un alt constructor pentru circa 41 milioane de lei. continuă pe Hotnews

Centura ocolitare a municipiului Caracal a fost finalizata dupa sapte ani de la nceperea lucrarilor

Varianta ocolitoare a municipiului Caracal, o sosea lunga de circa 10 kilometri si cu cate o banda pe sens, a fost finalizata si va fi receptionata in aceasta saptamana, la sapte ani de la inceperea lucrarilor. Lucrarile la centura ocolitoare Caracal au inceput in septembrie 2011, dar au fost stopate la finalul anului 2012, cand se aflau la stadiul de circa 16%. Ulterior a fost organizata o noua licitatie, iar in 2015 constructia variantei ocolitoare a municipiului Caracal a fost reluata cu un alt constructor pentru circa 41 milioane de lei.

Rasturnare de situatie in dosarul Rompetrol II: Rechizitoriul a fost infirmat, dupa o greseala a procurorului de caz

Procurorul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a anuntat ca dosarul Rompetrol I a fost finalizat, insa rechizitoriul procurorului de caz a fost infirmat de superiorul sau ierarhic, informeaza.

Doi jandarmi au fost retinuti dupa ar fi talharit doua prostituate, pretinzand ca sunt politisti

Doi jandarmi au fost retinuti, impreuna cu alti doi barbati, pentru ca ar fi talharit doua prostituate, pretinzand ca sunt politisti. Potrivit procurorilor de la Parchetul Militar de pe langa.

Caz socant in Timis. Un barbat a fost arestat dupa ce ar fi violat o fetita de zece luni in repetate randuri

Acuzatii grave pe numele unui barbat din judetul Timis. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara au inceput urmarirea penala impotriva lui dupa ce ar fi violat in mod repetat o fetita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )