Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cerbul de Aur 2018. La 72 de ani, Luminita Dobrescu a avut o aparitie si o interpretare de senzatie FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cerbul de Aur 2018. La 72 de ani, Luminita Dobrescu a avut o aparitie si o interpretare de senzatie FOTO VIDEO

Luminita Dobrescu, prima cantareata din Romania care a castigat trofeul Cerbul de Aur, a revenit pe scena festivalului si a interpretat melodia care i-a adus victoria in 1969, Of, inimioara. La 72 de ani, cantareata arata fabulos, iar pe scena a facut un show pentru care a fost recompensata cu ropote de aplauze. continuă pe Adevărul

Cerbul de Aur 2018: ordinea de intrare in concurs a participantilor

Duminica, 26 august, la Centrul Cultural Reduta din Brasov, orasul care gazduieste Festivalul International Cerbul de Aur, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea ordinii de intrare a finalistilor in concursul de interpretare.

Cum intra in concurs artistii de la Cerbul de Aur 2018

Duminica, 26 august, la Centrul Cultural Reduta din Brasov, orasul care gazduieste Festivalul International Cerbul de Aur, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea ordinii de intrare a finalistilor in concursul de interpretare.

CERBUL DE AUR 2018. Ordinea de intrare in concurs

Duminica, 26 august, la Centrul Cultural Reduta din Brasov, orasul care gazduieste Festivalul International Cerbul de Aur, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea ordinii de intrare a finalistilor in.

CERBUL DE AUR 2018. Debut spectaculos la editia aniversara

Editia cu numarul 18 a Festivalului Cerbul de Aur a debutat miercuri seara, la Brasov, la 50 de ani de la primul spectacol al evenimentului, cu Gala dedicata laureatilor Cerbului. Uriase ecrane amplasate.

Cerbul de Aur: 50 de ani de Festival intr-o expozitie aniversara

La jumatate de secol de la prima editie a Festivalului International Cerbul de Aur, Televiziunea Romana organizeaza Expozitia Aniversara Cerbul de Aur 50 de ani, in parteneriat cu Muzeul Judetean de Istorie si Consiliul Judetean Brasov. Vernisajul va avea loc in avanpremiera editiei aniversare, pe 28 august, la ora 13. 00, la Muzeul Judetean de Istorie Casa Sfatului.

Cerbul de Aur, la start. Tot ce trebuie sa stiti despre festival: programul pe zile, de ce nu se mai permite accesul dupa ora 20.20 si cum arata impresionanta scena

TVR da azi startul Festivalului International Cerbul de Aur, care marcheaza revenirea in Anul Centenarului a traditionalului eveniment, intrerupt dupa 2009, si implinirea a 50 de ani de la editia de debut.

18 concurenti se vor lupta pentru trofeul Cerbul de Aur si premii de 65.000 de euro. Marele trofeu este placat cu aur

18 concurenti se vor lupta pentru trofeul Cerbul de Aur. Fiecare va interpreta doua piese. Ordinea intrarii in competitie a fost stabilita print tragere la sorti.

incepe Cerbul de Aur. Vor fi patru cai de acces si se recomanda folosirea transportului in comun

Cerbul de Aur se desfasoara in perioada 29 august-2 septembrie in Piata Sfatului. Spectacorii vor avea patru intrari si trebuie sa respecte mai multe reguli.

Neil Young s-a casatorit in secret la 72 de ani. Cine este noua lui sotie FOTO

Cantaretul Neil Young 72 de ani) si actrita Daryl Hannah 57 de ani) s-au casatorit sambata, in cadrul unei ceremonii restranse la care au participat doar prieteni apropiati.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )