Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cercetatorii au descoperit cele mai vechi culori din lume

Playtech Playtech,
Cercetatorii au descoperit cele mai vechi culori din lume

Cercetatorii de la Australian National University au descoperit recent cele mai vechi culori, provenite din pigmenti extrasi din Africa. Dr. Nur Gueneli, de la ANU, a declarat ca pigmentii au fost extrasi din sisturi negre marine din bazinul Taoudeni. Acesta se afla in zona Mauritaniei si a Africii de Vest. Pigmentii descoperiti acum sunt cu []. continuă pe Playtech

Cele mai scumpe orase din lume in 2018: Surpriza din TOP 10

Caracas, capitala Venezuelei, ocupa primul loc in topul celor mai scumpe orase din lume in 2018, realizat de Compania ECA International. Inflatia din Caracas a urcat cu 40. 000% din cauza situatiei economice,.

Povestea celui mai mic caine din lume. La nastere incapea intr-o lingurita

Miracle Milly, un caine din rasa Chihuahua, detine doua recorduri mondiale. Milly este cel mai mic caine din lume, dar si cel mai clonat. Cercetatorii au realizat 49 de clone, caini identici cu aceasta micu.

Cea mai urata masina din lume era pentru adultii cu minte de copil

Cea mai urata masina din lume a fost si printre cele mai mici automobile concepute vreodata. Desi arata precum o jucarie, ea putea fi condusa de adulti, ca sa rada tot orasul de ei. Daca-ti spun ca aceasta masina a fost de origine americana, probabil n-ai sa crezi. Americanii sunt cunoscuti pentru pasiunea lor imensa [].

Cei mai scumpi hairstylisti din lume! Cat cer pentru un simplu tuns!

In majoritatea cazurilor tunsul sau coafatul sunt chelutuieli pe care trebuie sa le avem o data la cateva luni. Sunt persoane care isi roaga prietenii sa ii tunda sau sa ii vopseasca doar ca sa mai scuteasca niste bani, dar exista si cealalta parte a monedei. Celebritatile sunt dispuse sa plateasca sume de bani absurde pentru a arata cat mai bine. Iata lista celor mai apreciati si doriti hairstylisti din lume, care incaseaza chiar si 1500 de dolari pentru o simpla tunsoare.

Studiu: Cei mai vechi pigmenti de culoare din lume sunt roz

Oamenii de stiinta au descoperit care sunt cele mai vechi culori din lume, provenite de la roci vechi din desertul Sahara, potrivitBBC. Pigmentii vechi de 1,1 miliarde de ani au o nuanta roz luminos, dar variaza de la rosu sangeriu la purpuriu in forma concentrata.

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Studiu: Plata facturilor se face cu mare intarziere in intreaga lume. in Romania, cele mai afectate sunt domeniile pharma si cel alimentar

Un studiu realizat de Euler Hermes Research la nivel global arata ca durata de incasare a creantelor a crescut cu 2 zile, ajungand la o medie de 66 de zile la nivel global, cel mai inalt nivel din 2007. in ce priveste Romania, cele mai afectate domenii de plata cu intarziere a facturilor sunt cel pharma si cel alimentar, se arata in studiu.

A fost descoperit cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu

Astronomii au reusit sa descopere cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu, de pe vremea cand spatiul avea mai putin de 10% din varsta actuala. Obiectul descoperit de catre astronomi e un quasar, care a existat acum 13 miliarde de ani, pe vremea cand Universul avea doar 7% din vrasta actuala. Un quasar e o [].

Samsung a inaugurat cea mai mare fabrica de telefoane mobile din lume

Unitatea de productie se afla in India Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co. a inaugurat, ieri, in India, cea mai mare fabrica de telefoane mobile din lume, o victorie importanta pentru programul demarat de premierul indian Narendra Modi pentru atragerea de investitori, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Samsung a inaugurat n India cea mai mare fabrica de smartphone-uri din lume

Samsung a anuntat inaugurarea in India a unei fabrici care va fi, sustine compania, cea mai mare din lume la capitolul smartphone-uri. Samsung are de 22 de ani un sit de productie la Noida, in statul Uttar Pradesh, iar extinderea anuntata acum va duce productia anuala de la 68 milioane de smartphone-uri, la 120 milioane in 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )