Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cererea de finantare pentru spitalul regional din Cluj, transmisa catre Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional

Hotnews Hotnews,
 Cererea de finantare pentru spitalul regional din Cluj, transmisa catre Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional

Ministerul Sanatatii a transmis catre Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional cererea de finantare pentru spitalul regional din Cluj, anunta institutia condusa de Victor Costache. in acest moment, cel mai avansat proiect dintre spitalele regionale este cel al spitalului regional din Iasi, pentru care cererea de finantare a fost trimisa catre AMPOR in luna octombrie. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii a transmis cererea de finantare pentru Spitalul Regional Cluj

Ministerul Sanatatii a anuntat, miercuri, ca a transmis Autoritatii de Management pentru Programul O.

Cererea de finantare pentru Spitalul Regional de Urgenta Cluj, transmisa Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional

Ministerul Sanatatii a transmis Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional AMPOR, n. r. ), cererea de finantare pentru Spitalul Regional de Urgenta Cluj. Victor Costache, ministrul.

Tanara din Cluj a fost batuta, sechestrata si umilita de concubinul ei. Batausul o acuza ca se prostitueaza: Nu mai da!

O tanara din Cluj, batuta, sechestrata si umilita, a cerut si a obtinut in instanta ordin de protectie fata de concubinul care a acuzat-o ca se prostitueaza. Individul nu se mai poate apropia nici de ma.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Operatoare intr-o sectie de vot din Cluj, reclamata ca are decolteu prea adanc

O operatoare dintr-o sectie de vot din Cluj-Napoca a fost reclamata ca are decolteul prea adanc. O alta reclamatie vizeaza o sectie in care majoritatea membrilor a vrut sa.

Trump va amana cu inca 6 luni decizia de a impune taxe vamale pentru masinile importate din UE

Presedintele american Donald Trump este asteptat sa anunte in aceasta saptamana ca intarzie cu alte sase luni decizia privind o eventuala impunere de taxe vamale pentru masinile importate din Uniunea Europeana, relateaza luni Politico, citand o persoana familiarizata cu dosarul, potrivit Reuters.

Decizie definitiva a instantei: PSD trebuie sa faca publice sursele de finantare pentru mitingul impotriva abuzurilor din Piata Victoriei

Partidul Social Democrat PSD) trebuie sa faca publice sursele de finantare si prestatorii de servicii de la mitingul impotriva abuzurilor organizat de partid in 9 iunie 2018 in Piata Victoriei, a decis definitiv instanta.

DNA: Un medic de la Spitalul Obregia din Capitala a primit spaga 102.200 de lei

Elena Postolache, medic primar sef la Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia, a fost pusa sub acuzare de DNA pentru luare de mita in forma continuata, intr-o ancheta care.

Operatoare intr-o sectie de vot din Cluj, reclamata ca are decolteu prea adanc

Ce reclamatii se mai fac in ziua votului: La Cluj-Napoca, o operatoare dintr-o sectie de vot a fost reclamata ca are decolteul prea adanc, in timp ce membra unei alte sectii de votare s-a declarat nemultumita ca ceilalti colegi au decis sa asculte muzica.

Guvernul aloca peste 91,4 milioane de lei pentru minerii disponibilizati din Valea Jiului

Guvernul Romaniei a aprobat, miercuri, o Ordonanta de Urgenta prin care aloca peste 91,4 milioane de lei pentru asigurarea veniturilor lunare in completare pentru minerii care urmeaza sa fie.

Peste 30 de cumparatori si-au manifestat interesul pentru activele CEZ din Romania

Peste 30 de potentiali cumparatori si-au manifestat interesul pentru a cumpara activele CEZ din tara noastra, a informat marti grupul ceh de utilitati in raportul privind rezultatele pe primele noua luni.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )