Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cetatenii care au suferit pagube din cauza furtunii din Timisoara, asteptati sa depuna cererei pentru despagubiri

Adevărul Adevărul,
Cetatenii care au suferit pagube din cauza furtunii din Timisoara, asteptati sa depuna cererei pentru despagubiri

Proprietarii caselor care au fost avariate din cauza furtunii de duminica pot depune cereri pentru despagubiri, a anuntat primarul Timisoarei Nicolae Robu. Potrivit edilului, cererile se depun la primarie, decizia cu privire la acordarea sumelor urmand a fi luata de Guvern. Proprietarii masinilor care nu au asigurare CASCO au o singura varianta: instanta. continuă pe Adevărul

Cetatenii care au suferit pagube din cauza furtunii din Timisoara, asteptati sa depuna cereri pentru despagubiri

Proprietarii caselor care au fost avariate din cauza furtunii de duminica pot depune cereri pentru despagubiri, a anuntat primarul Timisoarei Nicolae Robu. Potrivit edilului, cererile se depun la primarie, decizia cu privire la acordarea sumelor urmand a fi luata de Guvern. Proprietarii masinilor care nu au asigurare CASCO au o singura varianta: instanta.

Alerta pe Aeroportul Otopeni. Mai multe avioane nu pot ateriza din cauza furtunii

Mai multe aeronavenu pot ateriza pe Aeroportul Otopeni din Capitala din cauza furtunii. Acesteasunt obligate sa ramana in aer pana cand vor primi permisiunea de aterizare,.

Trei curse aeriene, redirectionate din cauza furtunii din Capitala

Trei curse aeriene, care urmau sa aterizeze, miercuri seara, pe Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, au fost redirectionate la Constanta si, respectiv la Varna, in Bulgaria, din cauza.

Meciul Dinamo - Concordia Chiajna amanat din cauza furtunii

Oficialii LPF au decis amanarea partidei Dinamo - Concordia Chiajna, meci programat miercuri seara de la 21:00, din cauza amenintarii de furtuna pentru zona Bucurestiului.

Meciul Dinamo - Concordia Chiajna amanat din cauza furtunii anuntate

Oficialii LPF au decis amanarea partidei Dinamo - Concordia Chiajna, meci programat miercuri seara de la 21:00, din cauza amenintarii de furtuna pentru zona Bucurestiului.

Meciul Dinamo - Concordia Chiajna a fost amanat din cauza furtunii care se anunta la Bucuresti

Meciul de fotbal Dinamo - Concordia Chiajna, care era programat miercuri, de la ora 21, pe stadionul Stefan cel Mare, a fost amanat, conform deciziei emise de Liga Profesionista de Fotbal.

Gabriela Firea: Scolile si liceele din Capitala ar putea avea miercuri program scurt din cauza furtunii

Scolile si liceele din Capitala ar putea avea program miercuri doar pana la ora 18. 00, din cauza avertizarii meteo de vant si furtuni emisa de Administratia Nationala de Meteorologie de miercuri de la ora 20. 00 pana joi, la ora la 3. 00 dimineata. Primarul general Gabriela Firea a declarat miercuri, in cadrul comandamentului de pregatire a masurilor necesare pentru protejarea populatiei in cazul producerii in Bucuresti a fenomenelor meteo extreme, ca va solicita Inspectoratului Scolar sa ia legatura cu toate liceele si scolile care au program dupa-amiaza sa vada in ce masura elevii si liceenii pot sa ajunga mai devreme acasa.

UPDATE Scolile si liceele din Capitala vor avea miercuri program pana la ora 17.00 din cauza furtunii

Scolile si liceele din Capitala vor avea program miercuri doar pana la ora 17. 00, din cauza avertizarii meteo de vant si furtuni emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, a transmis Mihaela Ciho, inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, potrivit Agerpres. Primarul general Gabriela Firea a declarat miercuri, in cadrul comandamentului de pregatire a masurilor necesare pentru protejarea populatiei in cazul producerii in Bucuresti a fenomenelor meteo extreme, ca va solicita Inspectoratului Scolar sa ia legatura cu toate liceele si scolile care au program dupa-amiaza sa vada in ce masura elevii si liceenii pot sa ajunga mai devreme acasa.

Scolile si liceele din Capitala se inchid azi la ora 17.00 din cauza furtunii

Scolile si liceele din Capitala vor avea program miercuri doar pana la ora 17. 00, din cauza avertizarii meteo de vant si furtuni emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, a transmis Mihaela Ciho, inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, potrivit Agerpres. Primarul general Gabriela Firea a declarat miercuri ca va cere Inspectoratului Scolar sa ia legatura cu toate liceele si scolile care au program dupa-amiaza sa vada in ce masura elevii pot ajunge mai devreme acasa.

Probleme pentru FCSB din cauza furtunii: Elevii lui Dica, blocati pe aeroport

Furtuna anuntata miercuri seara in Bucuresti a dat peste cap si planurile stelistilor. Echipa antrenata de Nicolae Dica avea avion la ora 18. 50 spre Cluj, acolo unde va juca joi cu CFR. Cursa a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )