Libnet.ro
UNICEF

00:06

CEZAR OUATU a CUCERIT juriul de la X Factor din Marea Britanie! Imagini incendiare cu MOMENTUL din COMPETITIE (VIDEO)

B1 B1,
CEZAR OUATU a CUCERIT juriul de la X Factor din Marea Britanie! Imagini incendiare cu MOMENTUL din COMPETITIE (VIDEO)

Cezar Ouatu a cucerit juriul de la X Factor din Marea Britanie cu interpretaria ariei Nessun Dorma. imi este imposibil sa inteleg ce reusesti sa faci cu vocea ta. Este absolut incredibil, i-a. continuă pe B1

Moment emotionant peste granite. Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul X Factor din Marea Britanie: Esti un campion - VIDEO

Contratenorul Cezar Ouatu a trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson,.

Scandal la X FACTOR! CEZAR OATU a declansat URGIA dupa ce i-a fost rusine sa spuna ca e roman! Fanii l-au taxat imediat

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a reusit sa impresioneze juriul si publicul X Factor din Marea Britanie, dar in acelasi timp a declansat furia in randul unor fani din Romania. Nemultumirile au.

Un acrobat roman a murit in conditii misterioase in Marea Britanie

Mister in cazul unui acrobat roman care a murit la un circ din localitatea Cleethorpes din Marea Britanie. Iosif Totoi, in varsta de 21 de ani, a fost gasit mort in apropierea cortului circului la care lucra.

Moartea unui acrobat roman in Marea Britanie, invaluita in mister

Mister in cazul mortii unui acrobat roman, la un circ din localitatea Cleethorpes din Marea Britanie. Iosif Totoi a fost gasit mort in apropierea cortului circului la care lucra. Avea doar 21 de ani.

Cezar Ouatu participa la X Factor UK! Iata cum a cantat de l-a impresionat pe Simon Cowell! VIDEO

Dupa ce a participat la Eurovision pentru Romania in 2013, Cezar Ouatu isi incearca acum norocul la nivel international participand la preselectiile X Factor Marea Britanie. Iata cum s-a prezentat si ce a cantat.

Cum raspunde Cezar Ouatu dupa ce fanii i-au reprosat ca i-a fost rusine sa declare ca e roman la X Factor Marea Britanie

Cezar Ouatu le-a raspuns duminica seara la Antena 3 fanilor care i-au reprosat ca s-a prezentat ca fiind italian la concursul X Factor Marea Britanie. Eu am spus ca sunt romano-italian, am pasaport.

VIDEO Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul X Factor UK. Robbie Williams: Esti campionul lumii!

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson, care au avut-o numai cuvinte de lauda privind interpretarea romanului.

Cum raspunde Cezar Ouatu dupa ce fanii i-au reprosat ca i-a fost rusine sa declare ca e roman la X Factor UK: Felicitari, dar sa inteleg ca nu mai esti roman?

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a vorbit despre experienta extraordinara de la auditiile show-ului X Factor UK, in care a reusit sa impresioneze juriul si publicul, si a raspuns criticilor aparute dupa ce a declarat ca este nascut in Romania, dar a crescut in Italia.

Cezar Ouatu, la inscrierea in PSD: Alchimia interumana care s-a creat intre mine si PSD Prahova e foarte importanta si m-a stimulat sa facem impreuna ceva (VIDEO)

Cezar Ouatu, fostul concurent al Romaniei la Eurovision, a intrat din nou in atentia publicului. Cantaretul a trecut de auditiile show-ului X Factor Marea Britanie. El a reusit sa-i ridice in picioare pe ce.

EXCLUSIV Cezar Ouatu: Nu mi-e rusine ca sunt roman,dar Italia mi-a dat foarte multe, ceea ce, nu ma feresc sa o spun, poate ca Romania nu mi-a dat VIDEO

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a clarificat pentru Adevarul de ce a ales sa se prezinte drept romano-italian la auditiile show-ului X Factor UK, fapt ce i-a adus numeroase critici din partea fanilor din Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )