Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul la X Factor Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul la X Factor Marea Britanie

Contratenorul Cezar Ouatua trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis. continuă pe Antena3

VIDEO Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul X Factor UK. Robbie Williams: Esti campionul lumii!

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson, care au avut-o numai cuvinte de lauda privind interpretarea romanului.

Moment emotionant peste granite. Cezar Ouatu a ridicat in picioare juriul X Factor din Marea Britanie: Esti un campion - VIDEO

Contratenorul Cezar Ouatu a trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson,.

Un roman celebru a ridicat in picioare juriul X Factor UK. Robbie Williams: Esti campionul lumii! (VIDEO)

Cezar Ouatu, in varsta de 38 de ani, a trecut de auditiile show-ului X Factor UK si a reusit sa-i ridice in picioare pe cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis.

Cum raspunde Cezar Ouatu dupa ce fanii i-au reprosat ca i-a fost rusine sa declare ca e roman la X Factor UK: Felicitari, dar sa inteleg ca nu mai esti roman?

Contratenorul Cezar Ouatu 38 de ani) a vorbit despre experienta extraordinara de la auditiile show-ului X Factor UK, in care a reusit sa impresioneze juriul si publicul, si a raspuns criticilor aparute dupa ce a declarat ca este nascut in Romania, dar a crescut in Italia.

Cele mai mari frici ale romanilor din Marea Britanie dupa Brexit

Romanii sunt al doilea cel mai numeros grup de imigranti din Marea Britanie, deoarece au depasit recent numarul irlandezilor si indienilor. Cu toate acestea, ei sunt si printre cei mai vulnerabili dupa Brexit, potrivit The Guardian. Multi dintre acestia au locuri de munca care sprijina societatea engleza, precum lucratori in supermarketuri, ingrijitori in caminele de [] .

Romanii vor sa ramana in Marea Britanie si dupa Brexit, desi britanicii ii urasc si ii considera tigani

Romanii au depasit recent irlandezii si indienii ca cea de-a doua mare comunitate de imigranti din Marea Britanie, dar sunt printre cei mai vulnerabili din tara dupa Brexit, potrivit unei organizatii caritabile care pledeaza pentru est-europeni in Marea Britanie.

Donald Tusk afirma ca un compromis cu Marea Britanie este n continuare posibil

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat ca este convins ca Uniunea Europeana si Marea Britanie inca pot sa ajunga la un compromis pe tema Brexit, dupa ce premierul britanic Theresa May a denuntat impasul inregistrat in negocieri, informeaza agentia Reuters.

Un acrobat roman a murit in conditii misterioase in Marea Britanie

Mister in cazul unui acrobat roman care a murit la un circ din localitatea Cleethorpes din Marea Britanie. Iosif Totoi, in varsta de 21 de ani, a fost gasit mort in apropierea cortului circului la care lucra.

Moartea unui acrobat roman in Marea Britanie, invaluita in mister

Mister in cazul mortii unui acrobat roman, la un circ din localitatea Cleethorpes din Marea Britanie. Iosif Totoi a fost gasit mort in apropierea cortului circului la care lucra. Avea doar 21 de ani.

Marea Britanie avertizeaza ca ar putea sa nu existe un acord privind Brexitul. Ce conditii se impun

Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana fara un acord daca liderii blocului nu vor manifesta flexibilitate cu privire la granita irlandeza, a declarat pentru BBC ministrul britanic al transporturilor, Ch.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )