Libnet.ro
UNICEF

09:00

CFR Calatori a anulat si astazi 11 trenuri, din cauza vremii

Hotnews Hotnews,
 CFR Calatori a anulat si astazi 11 trenuri, din cauza vremii

CFR Calatori mentine si marti decizia de anulare a unor trenuri din cauza vremii, astfel ca 11 garnituri de pe ruta Bucuresti -Constanta si retur si Faurei - Galati nu vor circula. In Gara de Nord din Bucuresti cateva trenuri au intarzieri intre 5 si 15 minute, relateaza news. ro. continuă pe Hotnews

CFR Calatori: mai multe trenuri raman anulate in sudul tarii din cauza vremii nefavorabile

CFR Calatori mentine si marti decizia de anulare a unor trenuri din cauza vremii, astfel ca 11 garnituri de pe ruta Bucuresti Constanta si retur.

Anunt din partea CFR Calatori. intarzieri si trenuri anulate din cauza vremii nefavorabile

Este haos si pe calea ferata si pe aeroporturi. Sute de trenuri au fost anulate pana acum, iar zeci de avioane au avut intarzieri la decolare sau aterizare din cauza ploii inghetate. Greta Bogdan este la.

Trafic ingreunat de polei pe DN 24 Vaslui - Iasi si restrictii de tonaj pe DN28 A Tirgu Frumos - Pascani, din cauza zapezii

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate din cauza poleiului pe DN 24 Vaslui - Iasi, in timp ce pe DN28 A Tirgu Frumos - Pascani au fost impuse restrictii pentru masinile de tonaj greu, din cauza zapezii, anunta Centrul Infotrafic. In judetul Iasi, din cauza zapezii este restrictionat traficul pentru masinile de peste 7,5 tone pe DN 28 A Tirgu Frumos - Pascani, in localitatea Costesti km 0-23).

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total a ajuns la 107

Doua femei si un barbat au murit din cauza gripei in ultimele 24 de ore, potrivit datelor anuntate, marti, de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor a ajuns la 107, informeaza news. ro.

Igor Dodon:Din cauza unionismului o sa apara o ura fata de tot ceea ce este romanesc / Nu vreau sa se ajunga la ceea ce s-a ajuns intre Ucraina si Rusia

Unionistii reprezinta pericolul principal din tara si din cauza lor o sa apara o ura fata de tot ce este romanesc, a declarat presedintele moldovean Igor Dodon la Radio Europa Libera, potrivit Agora. md. Nu vreau sa se ajunga la ceea ce s-a ajuns intre Ucraina si Rusia, a adaugat Dodon.

Liga 1: Meciul CSM Poli Iasi vs Astra Giurgiu, amanat din cauza conditiilor meteo

Liga Profesionista de Fotbal LPF) si CSM Poli Iasi au anuntat ca meciul cu Astra Giurgiu, care ar fi trebuit sa inceapa la ora 18. 00, a fost amanat din cauza conditiilor meteo.

Dezamagire pentru turistii ajunsi in Paris. Turnul Eiffel, inchis din cauza zapezii

Turistii care au ajuns in Franta au primit o veste proasta. Simbolul tarii, Turnul Eiffel, a fost inchis duminica dimineata din cauza zapezii si a temperaturilor extrem de scazute. Totusi, monumentul.

Doi turisti au ramas blocati in masivul Bucegi din cauza viscolului

Salvamontistii din statiunea Busteni au trebuit sa intervina de urgenta sambata dupa ce au fost alertati privind faptul ca doi turisti au ramas blocati pe munte din cauza viscolului. Din fericire,.

Stefan avea doar 17 ani si a murit din cauza unei raceli. Le-a spus parintilor ca nu se simte bine, iar de dimineata l-au gasit mort. E cumplit ce s-a descoperit la necropsie

Stefan, fiul unui director din cadrul Spitalului Municipal Oradea, a murit la doar 17 din cauza unei aparent banale raceli. Baiatul a fost preluat in stop cardio-respirator de medicii de la urgente si au incercat.

VIDEO Top 10 cele mai lungi trenuri din lume

Care este cel mai lung tren din lume? Care este cea mai lunga sina interstatala si de ce este dificila calatoria cu trenul dintr-o tara in alta? In materialele video de mai jos gasim raspunsurile acestor curiozitati specifice tuturor pasionatilor de trenuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )