Libnet.ro
UNICEF

16:15

CFR - Slavia Praga: Dan Petrescu, interviu exploziv! Cum a comentat penalty-ul ratat de Omrani

Adevărul Adevărul,
CFR - Slavia Praga: Dan Petrescu, interviu exploziv! Cum a comentat penalty-ul ratat de Omrani

Dan Petrescu a reusit sa schimbe fata CFR-ului: echipa care, anul trecut, era umilita de Dudelange Luxemburg) face acum o figura decenta in Europa, inclusiv cand pierde cu o adversara mult mai buna. continuă pe Adevărul

Nicolae Stanciu, inainte de CFR vs Slavia Praga: Dan Petrescu e cel mai bun antrenor din Liga 1

Romanul celor de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a plecat alaturi de colegii sai spre Romania, acolo unde echipa sa va juca turul play-off-ului Ligii Campionilor cu CFR, meciul fiind programat marti, de la ora 22:00 LiveText pe HotNews. ro).

Stanciu, scarbit de cum a fost primit in Ardeal: Ce a spus despre reactia clujenilor in timpul meciului CFR - Slavia

Slavia Praga, formatia care a reusit eventul in sezonul trecut in Cehia si care acum e lider in campionat, s-a impus, marti seara, cu 1-0 pe terenul CFR-ului, avandu-l pe Nicolae Stanciu in echipa.

CFR Cluj vs Slavia Praga (de la 22:00) Dan Petrescu: Toata lumea din Romania a inceput sa creada in noi

CFR a plecat pe drumul preliminariilor in urma cu mai multe saptamani, iar de atunci a trecut deja de Astana, Maccabi Tel Aviv si Celtic Glasgow. Pana la grupele Champions League mai este un singur pas: Slavia Praga. Meciul tur de pe Dr. Constantin Radulescu va fi in direct pe DigiSport, Telekomsport si Look Sport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 22:00.

Dan Petrescu, inaintea turului cu Slavia Praga: Trebuie sa marcam daca vrem sa ne calificam

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca jucatorii echipei CFR Cluj trebuie sa inscrie in meciul tur cu Slavia Praga, daca vor sa obtina o calificare in grupele Champions League.

Dan Petrescu inaintea meciului cu Slavia Praga: Daca nu marcam, va fi imposibil sa ne calificam

CFR Cluj a ajuns inaintea primului meci cu Slavia Praga din dubla care o poate duce pe campioana Romaniei in grupele Champions League.

Dan Petrescu, reactii la cald dupa infrangerea cu Slavia: Un gol ca la tenis de masa

CFR Cluj si-a diminuat considerabil sansele de calificare in grupele Champions League dupa 0-1 cu Slavia Praga pe teren propriu in mansa tur a playoff-ului.

FOTO Dan Petrescu, gest incredibil in timpul meciului CFR Slavia: Imaginile spun totul despre ce s-a intamplat

CFR e disperata sa ajunga in grupele Ligii Campionilor, performanta care i-ar aduce minimum 22,5 milioane de euro. Aceasta disperare se vede si in comportamentul lui Dan Petrescu,.

Dan Petrescu, inaintea dublei cu Slavia: Trebuie sa marcam daca vrem sa ne calificam

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca jucatorii echipei CFR Cluj.

Live Stream Online CFR Cluj Slavia Praga Live Video play-off Champions League

CFR Cluj Slavia Praga se joaca marti, 20 august 2019, in prima mansa din play-off-ul Champions League. Meciul se disputa pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, de la ora 22:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus. Partida poate fi urmarita si .

Cine transmite la TV CFR Cluj Slavia Praga, in play-off-ul Champions League

CFR Cluj joaca marti, 20 august 2019, in prima mansa a play-off-ului Champions League, impotriva echipei Slavia Praga. Ardelenii pot lua o optiune serioasa de calificare daca obtin un rezultat pozitiv pe teren propriu in fata cehilor. Partida incepe la ora 22:00 si este transmisa in direct in Romania de 3 posturi de televiziune. Meciul .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )