Libnet.ro
UNICEF

13:31

Champions League: Ajax, remiza alba pe terenul lui Apoel Nicosia (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Ajax, remiza alba pe terenul lui Apoel Nicosia (Rezultatele zilei)

Marti au avut loc primele meciuri din play-off-ul Champions League la fotbal. CFR Cluj nu a putut repeta evolutiile bune de pana acum, campioana Romaniei fiind invinsa in Gruia 1-0) de Slavia Praga. Ajax a plecat cu o remiza alba de pe terenul celor de la Apoel Nicosia. Intra in material pentru a vedea rezultatele serii si programul meciurilor de miercuri. continuă pe Hotnews

Live Stream Online CFR Cluj Slavia Praga Live Video play-off Champions League

CFR Cluj Slavia Praga se joaca marti, 20 august 2019, in prima mansa din play-off-ul Champions League. Meciul se disputa pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, de la ora 22:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus. Partida poate fi urmarita si .

Cine transmite la TV CFR Cluj Slavia Praga, in play-off-ul Champions League

CFR Cluj joaca marti, 20 august 2019, in prima mansa a play-off-ului Champions League, impotriva echipei Slavia Praga. Ardelenii pot lua o optiune serioasa de calificare daca obtin un rezultat pozitiv pe teren propriu in fata cehilor. Partida incepe la ora 22:00 si este transmisa in direct in Romania de 3 posturi de televiziune. Meciul .

Avancronica meciului APOEL Ajax

Dincolo de duelul din Gruia dintre CFR Cluj si Slavia Praga, un alt meci programat marti seara in playoff-ul Champions League si care ne intereseaza este cel de la Nicosia dintre APOEL si Ajax Amsterdam.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )