Libnet.ro
UNICEF

12:00

CHAMPIONS LEAGUE. MANCHESTER CITY - FC BASEL ONLINE STREAM LIVE TELEKOM SPORT VIDEO. Guardiola nu are emotii

Antena3 Antena3,
CHAMPIONS LEAGUE. MANCHESTER CITY - FC BASEL ONLINE STREAM LIVE TELEKOM SPORT VIDEO. Guardiola nu are emotii

MANCHESTER CITY - FC BASEL ONLINE STREAM LIVE TELEKOM SPORT VIDEO Manchester City trebuie sa domine pe termen lung fotbalul englez si cel european pentru a fi comparat cu FC Barcelona, a declarat Pep. continuă pe Antena3

CHAMPIONS LEAGUE. TOTTENHAM - JUVENTUS TORINO ONLINE STREAM LIVE TELEKOM SPORT VIDEO. Meci decisiv pentru Buffon

TOTTENHAM - JUVENTUS TORINO ONLINE STREAM LIVE TELEKOM SPORT VIDEO Clubul italian de fotbal Juventus Torino a raportat la mijlocul sezonului o diminuare cu 40% a profitului campioanei Italiei, care.

CHAMPIONS LEAGUE. PSG-REAL MADRID ONLINE STREAM LIVE PRO TV TELEKOM SPORT VIDEO. Seara cumplita pentru Neymar

PSG-REAL MADRID ONLINE STREAM LIVE PRO TV TELEKOM SPORT VIDEO Dani Alves si Neymar si-au promis sa ajunga cat mai departe in Liga Campionilor, a declarat luni fundasul dreapta brazilian referitor.

CHAMPIONS LEAGUE. LIVERPOOL - FC PORTO ONLINE STREAM LIVE TELEKOM SPORT VIDEO. Englezii sunt ca si calificati

Liverpool, care a realizat beneficii de 39 milioane lire sterline 44 milioane euro) in sezonul trecut 2016-2017), va incerca sa se.

MANCHESTER CITY - BASEL LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO

MANCHESTER CITY - BASEL LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO. Meciul este LIVE VIDEO pe Telekom Sport si ONLINE STREAM pe aplicatie.

CUPA ROMANIEI. CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-DINAMO ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Debut periculos pentru Bratu

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-DINAMO ONLINE STREAM LIVE VIDEO Partida CS Universitatea Craiova - Dinamo, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, a fost reprogramata pentru 6 martie, ora 17,00, dupa ce.

Manchester City a pierdut acasa cu Basel, dar s-a calificat in sferturile Ligii Campionillor

Echipa engleza de fotbal Manchester City s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, desi a fost invinsa surprinzator acasa.

MANCHESTER CITY - CHELSEA LIVE. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO

ONLINE STREAM Telekom - VIDEO. Partida din etapa a 29-a a PREMIER LEAGUE este LIVE VIDEO pe TELEKOM si ONLINE STREAM pe aplicatie. Partida NU este transmisa de EUROSPORT.

Champions League: Tottenham vs Juventus, meciul serii

Wembley va gazdui in aceasta seara duelul de foc dintre Tottenham si Juventus, doua dintre cele mai puternice formatii la ora actuala. Dupa ce a reusit sa smulga o remiza in partida de pe Allianz Stadium scor 2-2), formatia lui Mauricio Pochettino are prima sansa la calificarea in sferturile de finala ale Champions League. Misiunea nu va fi una deloc usoara pentru londonezi, adversara fiind echipa care a disputat doua din ultimele trei finale. In cealalta confruntare a serii, Manchester City va primi vizita celor de la Basel. Cetatenii au de indeplinit o simpla formalitate, dupa ce s-au impus in prima mansa cu 4-0.

VIDEO Bernardo Silva a adus victoria cetatenilor: Manchester City - Chelsea 1-0

18 puncte sunt in acest moment intre Manchester City si Liverpool, a doua clasata din Premier League. Formatia antrenata de Pep Guardiola a bifat succesul cu numarul 25 din actualul sezon intern dupa 1-0 cu Chelsea. Unicul gol a fost trecut in dreptul lui Bernardo Silva 46').

TOTTENHAM - JUVENTUS LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO

TOTTENHAM - JUVENTUS LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. JUVENTUS are meci greu la Londra, cu TOTTENHAM, in optimile LIGII CAMPIONILOR, LIVE VIDEO pe TELEKOM SPORT si ONLINE STREAM pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )