Libnet.ro
UNICEF

15:30

Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Antena3 Antena3,
Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori. continuă pe Antena3

Pancakes reteta. Cea mai buna reteta de pancakes. Se face incredibil de rapid

Pancakes reteta. Reteta clatite americane cu afine. Afla cum poti prepara reteta originala de pancakes chiar la tine acasa. Reteta de pancakes este una simpla si necesita un timp de preparare de 25 de minute in total.

Cum sa faci cea mai buna TOBA de porc. Acesta este secretul!

Toba de porc este delicioasa si nu poate sa lipseasca de pe masa de Craciun. Va prezentam o reteta simpla. Ingrediente Cap de porc Limba de porc Carne macra Inima si rinichi de.

VESTE ULUITOARE despre Simona Halep! ABIA S-A iNTAMPLAT! DECIZIA A FOST LUATA

Da, este adevarat! Simona Halep este a doua cea mai buna jucatoare a lumii din ultimul deceniu! RUPE TACEREA DESPRE NOUA SARCINA! AM SIMTIT NEVOIA SA FAC PUBLIC ACEST.

Ash Barty, cea mai buna tenismena din 2019

Australianca Ashleigh Barty a fost desemnata de catre WTA jucatoarea anului 2019, dupa ce a primit p.

Cum sa pregatesti cea mai buna crema de vanilie caramelizata

Va propunem o reteta delicioasa din celebra carte de bucate a Sandei Marin, care se pregateste rapid si cu care ii puteti incanta pe membrii familiei.

Cum faci cea mai buna toba de porc! Ingredientul secret ce-i da un plus de savoare

N-a mai ramas mult timp pana la Craciun, iar de pe masa de sarbatori n-ar trebui sa lipseasca toba de porc, motiv pentru care iti propunem sa incerci aceasta reteta delicioasa.

Cea mai veche poveste spusa vreodata - intr-o pestera din Indonezia a fost descoperita o pictura de 44.000 de ani, reprezentand o scena de vanatoare

Arheologii care au facut cercetari in pesterile din Indoezia spun ca au descoperit cea mai veche opera de arta care spune o poveste: o scena de vanatoare pictata cu pigment rosu pe peretii unei pesteri, acum 43. 000 de ani. Pictura din insula Sulawesi infatiseaza oameni supranaturali care vaneaza animale salbatice. Este, spun arheologii, cea mai veche reprezentare de arta figurativa. Scena este extrem de sofisticata pentru cat este de veche si arata ca oamenii aveau capacitati creative extraordinare.

Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania le suceste mintile soferilor. Ce veste a primit acum tanara de 22 de ani

Ar putea da TIR-ul fara dubii pe cateva defilari de moda. Cum arata fata care a fost desemnata cea mai frumoasa soferita de camion din Romania, in urma unui concurs organizat pe Facebook. Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania Pe numele ei Malina Elena Ghileschi a fost desemnata Cea mai frumoasa soferita din .

Salvati Copiii: Sud-estul tarii, in topul regiunilor cu cea mai mare rata de abandon scolar

La nivelul anului scolar 2017-2018, rata abandonului scolar la nivel national in invatamantul primar si gimnazial era de 1,7% aprox. 000 elevi). Cea mai mare rata a abandonului scolar s-a inregistrat in Regiunea Centru cu 2,6%, urmata de Regiunea Sud-Est, cu 2%, se arata intr-un comunicat, citat de Agepres, al Organizatiei Salvati Copiii.

Galerie foto: Ce au facut concurentii Asia Express, la intoarcerea acasa. Iubita lui Speak, cea mai indrazneata

Concurentii Asia Express, din sezonul 3, s-au intors acasa, iar dorul de Romania pare se fi fost foarte mare. Imediat ce s-au vazut reveniti cu bine pe meleagurile natale, vedetele au avut grija sa le spuna asta si fanilor, de pe retelele sociale. Galerie foto: Ce au facut concurentii Asia Express, la intoarcerea acasa. Iubita .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )