Libnet.ro
UNICEF

01:05

CHILE: Papa Francisc isi cere iertare pentru SCANDALURILE SEXUALE in care este implicata Biserica Romano-Catolica

B1 B1,
CHILE: Papa Francisc isi cere iertare pentru SCANDALURILE SEXUALE in care este implicata Biserica Romano-Catolica

Papa Francisc si-a exprimat din nou durerea si rusinea, marti, in legatura cu scandalul sexual in care este implicata Biserica Catolica din Chile, cerand iertare pentru aceasta cr. continuă pe B1

CHILE: Papa Francis isi cere iertare pentru SCANDALURILE SEXUALE in care este implicata Biserica Romano-Catolica

Papa Francisc si-a exprimat din nou durerea si rusinea, marti, in legatura cu scandalul sexual in care este implicata Biserica Catolica din Chile, cerand iertare pentru aceasta cr.

Fiul unui ciclist celebru ar putea fi botezat de Papa Francisc

Fiul ciclistului sloven Peter Sagan ar putea fi botezat de Papa Francisc, scrie cotidianul italian Gazzeta dello Sport. Peter Sagan va merge la Roma pe 24 ianuarie pentru o intalnire cu Papa Francisc la Va.

Papa Francisc il primeste pe presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan

Papa Francisc il va primi pe presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Vatican in data de 5 februarie, a anuntat marti Sfantul Scaun, dupa ce cei doi oameni de stat au purtat de mai multe ori.

Avertisment socant facut de Papa Francisc: Omenirea este la un pas de...

Papa Francisc a declarat luni ca omenirea se afla la limita in fata riscului de izbucnire a unui razboi nuclear si ca aceasta situatie il ingrozeste, informeaza AFP si.

Papa Francisc avertizeaza ca lumea se afla la un pas de un razboi nuclear: Suntem la limita

Papa Francisc a spus luni ca se teme de pericolul unui razboi nuclear si ca, in opinia lui, lumea se afla acum la limita, scrie Reuters. El a facut acest comentariu inaintea vizitei.

Papa Francisc a lansat un apel la ospitalitate fata de imigranti

Papa Francisc a lansat duminica un nou apel la ospitalitate fata de imigranti, precizand ca pacatul este atunci cand renunti la reintalnirea cu celalalt, afirmatie facuta cu ocazia celei de-a 104-a Zi Mondiala a Imigrantilor si Refugiatilor, scrie News. ro citand AFP.

PAPA FRANCISC, avertisment infiorator: Suntem in pragul unui RAZBOI NUCLEAR

Papa a facut acest comentariu incendiar inaintea vizitei in Peru si Chile, ca urmare a alarmei false care a vizat statul Hawaii, sambata, si a provocat panica in randul locuitorilor,.

isi vinde virginitatea pentru a-si salva familia

Tanara italianca Nicole, de 18 ani, a anuntat recent prin intermediul unui site pentru escorte de lux din Marea Britanie ca isi vinde virginitatea. La scurt timp de la inceperea licitatiei,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )