Libnet.ro
UNICEF

16:46

China, cele mai slabe vanzari auto din ultimii sapte ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China, cele mai slabe vanzari auto din ultimii sapte ani

Vanzarile auto pe piata chineza au inregistrat in septembrie cel mai semnificativ declin din ultimii aproape sapte ani, sporind temerile unei contractii in 2018, pentru prima data in ultimele decenii, pe fondul incetinirii economiei si a ingrijorarilor legate de impactul razboiului comercial dintre SUA si China, transmit Xinhua si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

ANALIZA Insulta pe banii nostri: Cele mai slabe programe romnesti de fonduri UE

PSD-ista Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala, a uimit, la inceputul care s-a incheiat, prin duritatea criticilor aduse guvernarii PSD in privinta fondurilor europene: Anunt public ca nu mai accept insultele din partea Guvernului Romaniei fata de munca pe care o fac. Pornind de la aceasta declaratie publica, facuta de Cretu la Bruxelles, HotNews a strans cateva cifre si alte informatii privind absorbtia fondurilor UE de catre Romania.

VIDEO Cele mai neobisnuite aeroporturi internationale din lume. Locul unde au voie sa aterizeze doar opt piloti

Piste aeriene construite in creierii muntilor, la peste 5. 000 de metri altitudine, unde pot ateriza doar o mana de piloti, sau care inchid circulatia rutiera se numara printre cele mai periculoase din lume.

EXERCITIU SEISM 2018: Concluziile zilei 2 a celei mai mari simulari de cutremur din ultimii douazeci de ani

Incepand de sambata la ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism major care are loc in Uniunea Europeana in ultimele doua.

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra (VIDEO)

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

Cele mai bune tari in care poti sa locuiesti si sa muncesti: unde sunt cele mai mari salarii

Un clasament privind cel mai bine platiti expati din lume arata ca mutarea in strainatate poate creste venitul mediu al lucratorului cu 18. 000 de euro pe an.

Cele mai fascinante palarii de la nunta Printesei Eugenie

Nunta Printesei Eugenie de ieri a fost si ocazia de a admira parada de palarii si fascinators pe carfe invitatele le-au purtat, conform codului vestimentar a astfel de manifestari ale casei regale. Iata-le pe cele mai frumoase.

Cat se lasa bacsis in cele mai populare destinatii din lume

Legile nescrise ale bacsisurilor sunt diferite in functie de tara, de situatie si de calitatea serviciilor. Un ghid realizat de momondo indica ce procent poti sa lasi la restaurant, la hotel si la taxi in 32 de tari din lume, cele mai cautate destinatii de vacanta.

BURSA DE VALORI BUCURESTI (BVB): Actiunile BT, BRD si SIF Oltenia, cele mai tranzactionate

Actiunile Bancii Transilvania, BRD Groupe Societe Generale si SIF Oltenia au fost cele mai tranzactionate in perioada 8 -12 octombrie 2018, pe o piata in crestere cu 18,5% fata de prima saptamana din aceasta luna.

Acestea sunt cele mai bune tari in care poti trai si lucra

Cele mai bune tari in care poti trai si lucra sunt in acest an Singapore, Noua Zeelanda, Germania, Canada si Bahrain, arata un studiu realizat de banca de investitii HSBC, care puncteaza tarile in.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.214 seconds )