Libnet.ro
UNICEF

01:05

China incepe sa vanda vaccinul pentru noul virus. Suntem foarte recunoscatori pentru asta

Playtech Playtech,
China incepe sa vanda vaccinul pentru noul virus. Suntem foarte recunoscatori pentru asta

China ofera un imprumut de 1 miliard de dolari tarilor din America Latina pentru a facilita accesul la vaccinul anti-COVID pentru zeci de tari. Anuntul a fost facut de Wang Yi, ministrul de Externe al Chinei. China vinde vaccinul pentru noul coronavirus China va oferi un miliard de dolari imprumut catre tarile din America Latina . continuă pe Playtech

Regele Cioaba, mesaj despre unde s-a infectat cu noul virus. Ce a transmis pentru rromi

Dorin Cioaba, autointitulat rege al romilor, este confirmat cu noul coronavirus, iar in prezent se afla internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, au dezvaluit surse medicale pentru Mediafax. Barbatul s-a testat dupa ce in weekend-ul trecut a participat la o adunare prilejuita de o judecata tiganeasca in judetul Arges. Acesta isi indeamna oamenii sa .

Andreea Esca a dat petrecere dupa ce s-a vindecat de noul virus. Sarbatoare cu tort si sampanie

Andreea Esca s-a bucurat de o noua petrecere, de data asta dupa ce s-a vindecat de noul coronavirus. Cum a sarbatorit emblema Pro TV vestea cea mare? Andreea Esca, petrecere dupa ce s-a vindecat de noul virus Cunoscuta prezentatoare de stiri si-a serbat de curand fiul. Aceasta este mama a doi copii, iar de cativa .

Universitatea Oxford a facut marele anunt. Cand va fi gata vaccinul pentru coronavirus

Ar trebui sa fim optimisti, mai ales ca un nou studiu dezvaluie ca vaccinul realizat de cei de la Universitatea Oxford, contra coronavirusului, produce un raspuns imun puternic. Universitatea Oxford a facut marele anunt O echipa de oameni de stiinta de la Institutul Jenner de la Universitatea Oxford si Grupul de vaccinuri din Oxford a .

Vaccinul pentru Covid-19 al Universitatii Oxford ar putea fi disponibil de la sfarsitul anului 2020

Vaccinul pentru Covid-19 al Universitatii Oxford ar putea fi disponibil de la sfarsitul anului 2020, dar nu este o certitudine, a declarat marti principalul dezvoltator al vaccinului, Sarah Gilbert.

Alegeri locale 2020. Cand incepe campania electorala pentru alegerea primarilor

Organizarea alegerilor locale 2020 a fost fost amanata pentru data de 27 septembrie, in conditiile in care pandemia de coronavirus a atras dupa sine restrictii specifice si tot felul de masuri extraordinare pent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )