Libnet.ro
UNICEF

00:07

China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri asimtptomatice din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, de origine necunoscuta, in regiunea Xinjiang, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, de origine necunoscuta, in regiunea Xinjiang, transmite Reuters.

ASTEPTAT SA FIE CEL MAI MARE IPO DIN ISTORIE Ant Group are toate aprobarile pentru listarea duala

Lansarea pe pietele din Hong Kong si Shanghai va avea loc in saptamanile urmatoare * Alibaba subscrie peste o cincime din IPO-ul Ant Ant Group Co. , companie controlata de Jack Ma, fondatorul gigantului chinez de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd. , a obtinut, saptamana aceasta, aprobarea finala de care mai avea nevoie - cea a autoritatii de reglementare a pietei de capital din China - pentru lansarea ofertei sale publice initiale IPO) duale prin care vrea sa atraga 35 de miliarde de dolari.

COVID-19, revenire in forta in China. Cele mai multe cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni, dupa o infectare in masa

China a raportat duminica cel mai mare numar de cazuri asimtptomatice COVID-19 din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, in regiunea Xinjiang, noteaza Reuters. China: Cele mai multe cazuri.

Coronavirus in Romania: O noua zi cu aproape 5.000 de cazuri noi Alte 73 de decese in ultimele 24 de ore Record de pacienti la Terapie Intensiva

Alte 4. 761de noi cazuri de coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Romania. Bilantul COVID-19 in Romania a ajuns la 205. 793, potrivit datelor publicate sambata de Grupul de Comunicare Strategica. in ultimele 24 de ore s-au inregistrat alte 73 de decese, iar la terapie intensiva sunt internati 787 de pacienti - cel mai mare numar de la debutul pandemiei.

Coronavirus Italia: Record absolut - Numarul zilnic al noilor cazuri a depasit 19.000

Italia a inregistrat 19. 143 de noi cazuri de coronavirus in 24 de ore, a anuntat vineri Ministerul Sanatatii, cel mai mare bilant zilnic de la debutul pandemiei, relateaza Reuters.

RECORD 5.028 de cazuri noi de COVID-19 si 82 de decese, in ultimele 24 de ore. 782 persoane se afla la Terapie intensiva

Numarul total al cazurilor de COVID-19 a trecut de 200. 000 dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat vineri 5. 028 de noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2 - cel mai mare bilant zilnic de la declansarea pandemiei. in ultimele 24 de ore a fost prelucrate 35. 351 de teste. De asemenea, s-au inregistrat si 82 de decese, bilantul fiind de 6. in prezent, 782 de persoane sunt internate la Terapie Intensiva.

Alegeri cu cannabis in Ucraina, vecinul nostru cel mai important (dupa Moldova, Marea Neagra etc)

Duminica sunt alegeri locale in Ucraina, probabil cele mai importante in regiune pentru noi romanii evident in afara de cele prezidentiale din Moldova din 1 si 15 noiembrie). Nu doar ca e vecinul nostru cel mai mare, interpus intre noi si o Rusie agresiva, deci a carui democratizare ne intereseaza in cel mai inalt grad. Dar Ucraina a devenit in ultimii ani o neasteptata gradina cu experimente inovatoare in materie de administratie si e-government, dand clasa multor state membre vechi ale UE. O tara problematica si cam haotica, dar tocmai de aia vibranta si plina de creativitate.

JOE BIDEN: Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru SUA, China este un competitor

Candidatul democratilor la alegerile prezidentiale din SUA, Joe Biden, a declarat intr-un interviu difuzat duminica la postul CBS News, ca Rusia este cea mai mare amenintare la adresa securitatii tarii sale, iar China - principalul competitor al Statelor Unite, informeaza EFE, preluata de Agerpres.

Zodiile care insala cel mai mult. Efectiv nu se pot abtine in fata tentatiilor!

Horoscopul iti dezvaluie ce zodie insala cel mai mult, de fapt. Ea nu rezista tentatiilor si se lasa prada oricarei ispite. Asadar, mare atentie, daca ai un partener nascut in aceste patru zodii. Zodiile care insala cel mai mult Acesti nativi nu sunt facuti sa ramana fideli daca o alta persoana apare si le atrage .

Marcel Ciolacu: Cum stopam noi acest trend ascendent, intrand in campanie electorala? Riscul este mai mare in campanie decat in ziua votului (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, din punct de vedere sanitar riscul este mai mare in timpul campaniei electorale decat in ziua votului. Toata lumea va merge sa incerce sa obtina voturi, a spus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.278 seconds )