Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un chinez a creat cea mai dubioasa colectie de date: femei gata sa aiba copil

Playtech Playtech,
Un chinez a creat cea mai dubioasa colectie de date: femei gata sa aiba copil

Un hacker white hat a dat peste o data de baze chinezeasca care contine datele a peste 1,8 milioane de femei din statul comunist. Lista continea date precum, numarul de telefon, adresa, nivelul. continuă pe Playtech

Studiu CIES: FC Barcelona, cea mai faultata echipa din campionatele mari ale Europei

FC Barcelona este cea mai faultata echipa din campionatele mari ale Europei - Anglia, Spania, Italia, Germania si Franta - arata un studiu al CIES Football Observatory.

IHF: Cristina Neagu, pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, astazi, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva tricolor.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii

Pentru a patra oara in cariera jucatoarea Cristina Neagu a fost declarata drept cea mai valoroasa handbalista a planetei de catre IHF.

Succes rasunator pentru Cristina Neagu. A fost aleasa pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii

Jucatoarea romana Cristina Neagu a fost aleasa pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii pe anul 2018, a anuntat, luni, Federatia Internationala de Handbal,pe site-ul sau oficial. Neagu.

PREMIERA MONDIALA! Cristina NEAGU a fost declarata, pentru a patra oara, CEA MAI BUNA JUCATOARE A LUMII

Performanta spectaculoasa pentru handbalul romanesc. Cristina Neagu, capitanul Nationalei de Handbal Feminin a Romaniei, a fost desemnata, de catre forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare.

Cristina Neagu, declarata de IHF pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, luni, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva tricolor.

Cristina Neagu, declarata de IHF pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, luni, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva nascuta la Bucuresti.

FOTO VIDEO Care este considerata cea mai periculoasa excursie din lume si de ce

Excursia pe Muntele Huashandin China este cunoscuta drept cea mai periculoasa drumetie din lume sau plimbare pe scanduri.

BBC despre revolta romanilor: Cea mai mica autostrada din lume face de ras o natiune

Un antreprenor a construit o bucata de autostrada de un metru in nord-estul Romaniei pentru a protesta fata de infrastructura slaba a tarii sale, noteaza autorul Stephen McGrath, care si-a realizat articolul la Suceava, unde a asistat la inaugurarea celui mai scurt drum de mare viteza din lume.

Cine este cea mai puternica femeie din Romania, tanara care a facut show la Romanii au talent: As putea sa trag si un tir de 7 tone VIDEO

Cea mai puternica femeie din Romania, o tanara in varsta de 25 de ani, a facut show la Romanii au talent si i-a luat pe sus, la propriu, pe Smiley si Pavel Bartos.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )