Libnet.ro
UNICEF

20:30

Chris Brown a fost arestat. Artistul se afla in spatele gratiilor

Antena3 Antena3,
Chris Brown a fost arestat. Artistul se afla in spatele gratiilor

Chris Brown a fost arestat, in dupa amiaza zilei de marti, in Florida. Momentan nu se stie motivul pentru care cantaretul de 29 de ani a ajuns din nou in spatele gratiilor. Chris Brown a mai fost. continuă pe Antena3

SOC in showbiz! Un celebru artist a fost ARESTAT (FOTO)

Cantaretul Chris Brown, in varsta de 29 de ani, a fost arestat, fiind ridicat de politisti in dupa amiaza zilei de marti, in Florida. Pentru moment nu se stie motivul pentru care artistul a ajuns din nou.

Chris Brown, arestat dupa ce a sustinut un concert in Florida. Ce acuzatii i se aduc rapperului

Rapperul american Chris Brown, in varsta de 29 de ani, a fost arestat joi seara, dupa ce a sustinut un concert in Florida.

Politistii au DAT LOVITURA! Unul dintre cei mai cautati romani a fost ARESTAT in Italia! Era dat in urmarire de ani buni... (FOTO)

Stan Nicolae-Marius, unul dintre cei mai cautati romani, care apare la sectiunea MOST WANTED, pe site-ul Politiei Romane, a fost arestat in Italia. Acesta era dat in urmarire internationala inca din anul.

CONDAMNAT DEFINITIV pentru TRAFIC de INFLUENTA, Constantin Nita tuna si fulgera din spatele gratiilor: Am fost condamnat FARA PROBE. Acuzatii GRAVE si la adresa colegilor din PSD

Condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, fostul ministru Constantin Nita denunta decizia instantei, spunand ca a fost condamnat intr-un dosar in care procurorii.

Un barbat a fost arestat, fiind acuzat ca a sedus o minora. Metoda folosita este SOCANTA

Un barbat din Australia, in varsta de 53 de ani, a fost acuzat ca a incercat sa seduca, pe internet, o minora, in varsta de 12 ani, folosind emoji-uri cu tenta sexuala. Mai mult, acesta se folosea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )