Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cifre halucinante: in Romania, ar exista peste 3.000 de medici falsi. Avocatul lui Politi cere ministrului Sanatatii sa publice parafele (VIDEO)

B1 B1,
Cifre halucinante: in Romania, ar exista peste 3.000 de medici falsi. Avocatul lui Politi cere ministrului Sanatatii sa publice parafele (VIDEO)

Descoperirea medicului fals Matteo Politi scoate la iveala cifre halucinante. Avem peste 3000 de medici falsi in acest moment in Romania. Afirmatia ii apartine avocatului Daniel Ionascu, care a declarat ca de. continuă pe B1

Sorina Pintea, dupa ce avocatul lui Politi a spus ca sunt peste 3.000 de medici falsi in Romania: Mi se pare extrem de grava afirmatia / Daca exista dovezi, are obligatia sa informeze organele competente

Sorina Pintea a reactionat la declaratia avocatului lui Matteo Politi potrivit careia in Romania sunt 3. 000 de medici falsi si a subliniat ca afirmatia este grava insa, daca exista dovezi, are obligatia sa informeze organele competente. Ministrul Sanatatii spune ca afirmatiile dauneaza pacientilor, relateaza Mediafax.

Sorina Pintea, replica dupa ce avocatul Daniel Ionascu a vorbit de existanta a 3.000 de medici falsi: Daca exista dovezi in acest sens are obligatia de a informa imediat organele competente

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a reactionat dupa ce avocatul Daniel Ionascu, care il reprezinta pe Matteo Politi, a sustinut ca in Romania ar exista aproximativ 3. 000 de medici falsi. Aceasta a.

Romania are peste doua milioane de persoane care consuma alcool in mod excesiv. Dependenta de alcool, boala cu consecinte devastatoare

Romania are peste doua milioane de persoane care consuma alcool in mod excesiv si nicio clinica de stat specializata in dezalcoolizare. Lupta cu aceasta boala se face doar prin campanii de informare. Cea.

Adevarul in cifre despre Romania! Tara celor 18.300 de biserici si a 14.000 de case de pariuri

In acest moment in Romania sunt 18. 300 de biserici si peste 15. 100 de cabinete stomatologice. in plus,numarul caselor de pariuri terestre a ajuns la aproape 14. 000, in comparatie cu 2001, cand romanii.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )