Libnet.ro
UNICEF

19:17

Cinci noi focare de pesta porcina africana confirmate in judetul Prahova

România Liberă România Liberă,
Cinci noi focare de pesta porcina africana confirmate in judetul Prahova

Autoritatile din Prahova au confirmat existenta a cinci noi focare de pesta porcina africana, patru . continuă pe România Liberă

Trei focare de pesta porcina africana, confirmate in judetul Galati

Trei focare noi de pesta porcina au fost confirmate in judetul Galati, in exploatatii de la marginea localitatilor Independenta, Serbestii Vechi Sendreni) si Frumusita. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit si a decis sacrificarea a 57 de porci din gospodariile afectate.

Trei noi focare de pesta porcina africana in judetul Galati. Autoritatile au ucis zeci de porci si au interzis comertul cu animale vii si taiate in zona

Cele trei focare de pesta porcina africana au fost confirmate de laboratorul de referinta inca de marti dupa-amiaza, animalele din gospodariile unde a fost depistat virusul fiind ucise in dimineata zilei de miercuri, 17 iulie 2019. Problemele cu pesta porcina africana au reaparut masiv si in judetul Braila.

Noi cazuri de pesta porcina africana in Romania. Institutiile de specialitate au dispus uciderea preventiva a porcilor infectati

Douasprezece cazuri de pesta porcina africana au fost confirmate in Zimnicea, iar in alte trei gospodarii din oras exista suspiciunea de boala, a anuntat, marti, Directia Sanitara Veterinara si pentru.

Pesta porcina africana, confirmata in 12 gospodarii din Zimnicea

Douasprezece cazuri de pesta porcina africana PPA) au fost confirmate in Zimnicea de catre Institut.

Pesta porcina africana, confirmata in 12 localitati din judetul Dolj

Pesta porcina africana PPA) evolueaza in 12 localitati din judetul Dolj, cu un numar de 62 de focar.

Zece focare de pesta porcina confirmate in Prahova

Zece focare de pesta porcina africana PPA) au fost confirmate oficial in Prahova in localitati din Sudul judetului. Autoitatile continua sa gaseasca porci morti in gospodariile oamenilor.

Doua noi focare de pesta in Olt. Trei comune din Dolj intra in zona de supraveghere. Primar: De la mistreti, de unde altundeva. N-a ajuns in sat

DSVSA Olt a transmis ca sunt suspiciuni de dua noi focare de pesta porcina africana in judetul Olt, in zona de supraveghere intrand si trei localitati din Dolj.

Pesta porcina africana pune pe jar autoritatile din Mehedinti

Politistii mehedinteni au desfasurat controale comune cu specialistii DSVSA Mehedinti pentru verificarea sigurantei alimentelor si combaterea comertului stradal neautorizat cu produse de origine animala. Oamenii legii au aplicat sanctiuni de peste 110. 000 lei si au constatat 10 infractiuni.

Pesta porcina africana se extinde. Au fost afectate alte 15 localitati

Pesta porcina africana a revenit si s-a extins in mai multe localitati din tara, mai multe animale fiind deja moarte, iar altele ucise pentru a preveniextinderea virusului. Virusul s-a extins in 12.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )