Libnet.ro
UNICEF

13:30

De ce este deschis Transfagarasanul doar patru luni in fiecare an. Pierderile pentru turism sunt de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
De ce este deschis Transfagarasanul doar patru luni in fiecare an. Pierderile pentru turism sunt de milioane de euro

De mai bine de un an, cinci operatori de turism se judeca cu CNAIR, cerand ca Transfagarasanul sa fie deschis sase luni pe an, si nu patru luni ca acum. Actiunea de la Tribunalul Arges si recursul de la Curtea de Apel Pitesti au fost pierdute. Procesul a ajuns acum la inalta Curte de Casatie si Justitie, un termen urmand a fi stabilit pana la sfarsitul lunii iunie. continuă pe Adevărul

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Deficitul de cont curent a crescut cu 38,5%

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 2,306 miliarde de euro, in primele patru luni din 2019, in crestere cu 38,5% comparativ cu cel din perioada similara din 2018, de 1,665 miliarde euro, se arata intr-un comunicat de presa al Bancii Nationale a Romaniei BNR) remis astazi.

CIFRELE BNR INDICA: Deficitul de cont curent s-a adancit cu 38,49%, in primele patru luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in perioada ianuarie-aprilie 2019, un deficit de 2,306 miliarde de euro, in crestere fata de cel din primele patru luni ale anului trecut - de 1,665 miliarde de euro -, arata datele publicate ieri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Un barbat si-a tinut mama moarta in casa timp de patru luni, perioada in care i-a incasat pensia

Un barbat de 45 de ani din localitatea Cuza Voda, judetul Galati, si-a tinut mama moarta in casa timp de patru luni, perioada in care i-a incasat pensia. Barbatul le-ar fi declarat anchetatorilor ca femeia a murit din cauze naturale.

Un barbat din Galati si-a tinut patru luni mama moarta in casa, pentru a-i incasa pensia

Un barbat, de 45 ani, din judetul Galati, s-a ales cu dosar penal, dupa ce si-a tinut mama decedata in casa patru luni, pentru a-i incasa pensia, se arata intr-un comunicat transmis, joi, de Inspectoratul de .

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )