Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cinci partii de schi din Europa in care va puteti petrece Sarbatorile de iarna

Adevărul Adevărul,
Cinci partii de schi din Europa in care va puteti petrece Sarbatorile de iarna

Austria, Franta sau Elvetia sunt printre tarile favorite ale pasionatilor sporturilor de iarna. Va prezentam cateva dintre cele mai frumoase locuri din Europa in care puteti schia in aceasta iarna. continuă pe Adevărul

Cinci partii de schi din Europa in care va puteti petrece Sarbatorile de Iarna

Austria, Franta si Elvetia sunt printre tarile favorite ale pasionatilor sporturilor de iarna. Va prezentam cateva dintre cele mai frumoase locuri din Europa in care puteti schia in aceasta iarna.

Investitorii europeni asteapta sedintele de politica monetara din Europa si SUA

Bursele din Europa au fluctuat ieri, in prima zi a unei saptamani in care sunt asteptate reuniuni importante de politica monetara in SUA si Europa.

Europa este in alerta dupa explozia din Austria care a dus la sistarea livrarilor de gaze

O explozie puternica a avut loc marti dimineata la cel mai important hub de gaze din Europa situat la Baumgarten in estul Austriei. O persoana a murit, iar cel putin 21 au fost ranite, conform bilantului pr.

Bloomberg, despre Romania: Desi are cea mai mare crestere economica din Europa, in spatele ei se ascunde cea mai apasatoare saracie

Desi Romania are cea mai rapida crestere economica din Europa, in spatele ei se ascunde o saracie categorica, scrie publicatia Bloomberg. Unul din doi romani afirma ca se confrunta cu.

Cinci biblioteci impresionante din istorie care au fost distruse

Inca din antichitate, setea de cunoastere a omului a fost evidenta, dovada fiind ca unele dintre cele mai impresionante biblioteci din istorie au fost construite incepand cu aceasta perioada. Adevarul prezinta cinci dintre cele mai impresionante biblioteci din istorie a caror distrugere a insemnat o pierdere masiva si iremediabila de cunoastere.

Cele mai ieftine destinatii din Europa pe care le poti vizita iarna aceasta

O mica escapada europeana pare a fi antidotul perfect impotriva depresiei post-sarbatori. Destinatiile europene in afara sezonului ar putea fi cea mai buna alegere. Dublin, Irlanda - Cu.

Presa spaniola: Tarile eurosceptice din Europa de Est, calul troian al Chinei in UE

Pe furis si fara multa agitatie, China castiga teren in Europa. Este vorba despre o prezenta care merge dincolo de produsele fabricate in in gigantul asiatic sau de cooperarea comerciala, scrie publicatia spaniola La Vanguardia, citata de Rador. China profita de veriga cea mai slaba a UE: tarile Europei Centrale si de Este, un grup de state avide de investitii pentru a-si moderniza infrastructurile si convertite multe dintre ele la euroscepticism.

Bursele din Europa urca odata cu preturile din sectorul energetic

Actiunile de pe pietele europene au urmat un curs ascendent ieri, in baza avansului din sectorul petrolului si gazelor.

Adversara FCSB din Europa League vrea sa se retraga din campionat

Presedintele clubului Lazio, Claudio Lotito, se gandeste la retragerea echipei din campionatul Italiei, fiind nemultumit de arbitrajul contra formatiei lui Simone Inzaghi. Claudio Lotito, Simone Inzaghi,.

Castelul din Romania, inclus in topul celor mai frumoase din Europa

Castelul Bran este inclus de publicatia spaniola, El Pais, printre 20 cele mai frumoase castele din Europa. Imaginea cetatii din Pasul Bran-Rucar este a treia, dintr-o galerie de 20 de poze, dupa celebrul Castel Ne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )