Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci state cer Iranului despagubiri pentru victimele din avionul doborat

România Liberă România Liberă,
Cinci state cer Iranului despagubiri pentru victimele din avionul doborat

Cinci tari ale caror cetateni au murit in avionul ucrainean prabusit saptamana trecuta in Iran au an. continuă pe România Liberă

Ungaria nu mai plateste daune pentru conditiile din inchisori, chiar daca au fost stabilite de CEDO

Statul ungar a decis sa nu mai plateasca detinutilor despagubiri pentru conditiile proaste din inchi.

Ancheta pentru ucidere din culpa in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii

Politistii din cadrul Serviciului investigatii Criminale fac cercetari pentru ucidere din culpa si distrugere in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii, in urma unui incendiului izbucnit, azi noapte, pe strada Memorandumului din Timisoara.

Marea Britanie, Franta si Germania cer Iranului sa respecte acordul nuclear convenit in 2015

Liderii Marii Britanii, Frantei si Germaniei au cerut, duminica, Iranului, intr-un comunicat comun, sa respecte din nou, in totalitate, acordul nuclear convenit in 2015 cu marile puteri occidentale si sa se abtina de la alte violente.

Ungaria nu le va mai plati detinutilor despagubiri decise de instante, inclusiv de CEDO, pentru conditiile din inchisori

Ungaria nu le va mai plati detinutilor despagubiri decise de instante, inclusiv de CEDO, pe motivul conditiilor necorespunzatoare din inchisori, a declarat miercuri un oficial ungar la postul Hir TV, citat de.

Cat au donat Roger Federer si Rafael Nadal pentru victimele incendiilor din Australia

Doi dintre cei mai mari jucatori de tenis din istoria sportului alb au dorit sa participe la actiunile de ajutorare a victimelor incendiilor din Australia. Astfel, cu ocazia unor meciuri demonstrative, Roger Federer si Rafael Nadal au facut o donatie comuna.

Ungaria refuza sa le mai plateasca detinutilor compensatii pentru conditiile din inchisori

Ungaria nu le va mai plati detinutilor despagubiri decise de instante, inclusiv de CEDO, pe motivul conditiilor necorespunzatoare din inchisori, a declarat miercuri un oficial ungar la postul Hir TV, citat de agentia DPA, relateaza Agerpres.

Business report: Administratorii de pensii private au luat acasa peste 2 miliarde de lei, jumatate din cat au produs pentru contribuabili; Din nou -7,7% (!) la productia industriala: A 6-a luna consecutiva pe minus

Niciun salon de infrumusetare, coafor sau frizerie nu mai are autorizatie de functionare. Niciun salon de infrumusetare sau unitati care desfasoara activitati de coafura. Top 10: Angajatorii straini care s-au batut pe muncitorii romani in 2019. Peste 3. 500 de locuri de munca au fost disponibile pe parcusul anului trecut pentru romanii.

Salariului minim in UE: Comisia Europeana a lansat prima etapa a consultarii privind salarii minime echitabile pentru lucratorii din Uniune

Comisia Europeana a lansat prima etapa a consultarii cu partenerii sociali intreprinderile si sindicatele cu privire la introducerea unui salariu minim garantat la nivelul intregii Uniuni Europene, potrivit unui comunicat al Comisiei, citat de Mediafax. Romania este tara cu cea mai mare pondere din totalul de angajati, platiti cu salariul minim, la nivel de UE.

Deputat PNL, replica adica pentru primarul din Targu Mures: Ar trebui suspendat dreptul de a candida pentru nazisti si rasisti

Liberalul Ovidiu Raetchi i-a dat o replica dura primarului Dorin Florea, din Targu Mures, care a propus ca cei care vor sa aduca pe lume copii sa fie anchetati serios inainte, pentru a se stabili daca au un loc de munca, locuinte stabile si banii necesari cresterii si educarii copiilor.

Deputat PNL, replica acida pentru primarul din Targu Mures: Ar trebui suspendat dreptul de a candida pentru nazisti si rasisti

Liberalul Ovidiu Raetchi i-a dat o replica dura primarului Dorin Florea, din Targu Mures, care a propus ca cei care vor sa aduca pe lume copii sa fie anchetati serios inainte, pentru a se stabili daca au un loc de munca, locuinte stabile si banii necesari cresterii si educarii copiilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )