Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine se afla in spatele Vioricai Dancila, propunerea PSD de premier. Aceasta este persoana de care asculta europarlamentarul - FOTO

Antena3 Antena3,
Cine se afla in spatele Vioricai Dancila, propunerea PSD de premier. Aceasta este persoana de care asculta europarlamentarul - FOTO

Premierul propus al PSD, europarlamentarul Viorica Dancila, are un consilier chinez. Este vorba despre Weini LI, asistenta la Parlamentul European. Chinezoaica a avut bursa la PE, dar si la mai multe institutii. continuă pe Antena3

Secretele biografiei Vioricai Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, este la baza inginer la Institutul de Petrol si Gaze si are un masterat la SNSPA. in ce priveste activitatea sa profesionala, Dancila a fost.

PROFIL Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: fosta profesoara in Videle, membru PSD Teleorman din 1996 si sefa organizatiei de femei a partidului

Vasilica Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, are 54 de ani si este europarlamentar PSD din anul 2009. Dancila detine, din anul 2015, si functia de presedinte al Organizatiei Femeilor Social-Democrate. Viorica Dancila s-a nascut la 16 decembrie 1963 in Rosiorii de Vede si a devenit membru al Partidului Social Democrat in anul 1996, in organizatia PSD Teleorman, condusa ani la rand de Liviu Dragnea.

Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, a fost profesoara la un liceu din Videle timp de 8 ani si a intrat in PSD in 1996. In prezent, Dancila este europarlamentar si presedinta organizatiei Nationale de Femei a PSD, potrivit.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: legaturile cu Dragnea si ce are in comun cu Carmen Dan

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, dupa demisia lui Mihai Tudose, are origini in Teleorman si o legatura veche cu Liviu Dragnea. Este din Videle, acelasi oras din care vine si Carmen Daniela Dan, Ministrul Afacerilor Interne.

Acuzatii USR: Asistenta europarlamentara a Vioricai Dancila, trimisa in judecata in dosarul lui Dragnea cu privire la angajarile fictive

Deputatul USR, Tudor Pop, a scris marti peFacebookca una dintre asistentele Vioricai Dancila de la biroul de europarlamentar este una din cele doua persoane care au fost acuzate ca ar fi fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman, de catre Liviu Dragnea, fapte pentru care Liviu Dragnea este trimis in judecata.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila ar fi propunerea PSD pentru functia de premier, informeaza B1 TV, care citeaza mai multe surse. Dancila este europarlamentar si lider al femeilor social-democrate. Pozitiile sale publice de-a.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Conducerea PSD a votat-o, marti, in CEx, pe Viorica Dancila pentru functia de premier, potrivit Digi24 . Viorica Dancila este sefa organizatiei de femei din PSD si conduce grupul PSD din Parlamentul European.

Opozitia iese la atac: Dezvaluiri despre presupuse legaturi ale Vioricai Dancila cu dosarul de abuz in serviciu al lui Liviu Dragnea

Opozitia lanseaza atacuri la adresa Vioricai Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier. intr-o postare pe Facebook, deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel scrie asistenta de la Parlamentul European.

PNL cere alegeri anticipate. Prima reactie a partidului dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marti, dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD, ca raspunderea pentru guvernarea catastrofala este exclusiva a PSD si cere alegeri.

Sotul Vioricai Dancila, cel mai bogat manager OMV PETROM din judetul Arges

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, si sotul ei, Cristinel Dancila, au fost personaje principale intr-un scandal de proportii anul trecut, cand presa a scris pe larg despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )