Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cine era barbatul care a fost gasit mort intr-un parc din Bucuresti, in timpul furtunii de marti seara. A avut parte de o moarte violenta

Antena3 Antena3,
Cine era barbatul care a fost gasit mort intr-un parc din Bucuresti, in timpul furtunii de marti seara. A avut parte de o moarte violenta

Barbatul de aproximativ 31 de ani, care a fost gasit mort, marti, in Parcul Oraselul Copiilor din Sectorul 4, ar fi fostun angajat al firmei care a montat monorailul din parc. Furtuna care s-a abatut as. continuă pe Antena3

Un barbat a fost gasit mort intr-un parc de distractii din Sectorul 4

Un barbat de aproximativ 31 de ani a fost gasit decedat, marti, in incinta unui parc de distractii din sectorul 4, cazul fiind preluat de Serviciul Omoruri - compartimentul Morti Suspecte si Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul.

Un barbat a fost gasit mort in Oraselul Copiilor din Sectorul 4

Un barbat de aproximativ 31 de ani a fost gasit decedat, marti, in incinta unui parc de distractii din sectorul 4, cazul fiind preluat de Serviciul Omoruri - compartimentul Morti Suspecte si Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul, informeaza Biroul de presa al Politiei Capitalei, citat de Agerpres.

Pacienti evacuati, dupa ce un copac a cazut peste Spitalul Obregia. Barbat gasit mort intr-un parc din Sectorul 4. Apelul lui Raed Arafat pentru populatie

UPDATE: Un barbat a fost gasit mort intr-un parc din Sectorul 4, Bucuresti. Potrivit primelor informatii, acesta ar fi murit din cauza vijeliei puternice care face prapad in Capitala in aceste or.

Barbat gasit mort intr-un parc de distractii din sectorul 4

Un barbat in varsta de aproximativ 31 de ani a fost gasit mort intr-un parc de distractii de pe raza sectorului 4. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri - compartimentul Morti Suspecte si.

Trupul neinsufletit al unui barbat de 31 de ani a fost gasit intr-un parc din sectorul 4 al Capitalei

Descoperire macabra in sectorul 4 al Capitalei. Un barbat de aproximativ 31 de ani a fost gasit fara suflare intr-un parc de distractii din Bucuresti. De acest caz se ocupa Serviciul.

Un soricel a fost gasit in salonul unei maternitati de stat din Timisoara. Cum se apara directorul

Un soarece a fost pozat intr-un salon al maternitatii Spitalului Municipal Timisoara, de o femeie care a venit cu o prietena. Directorul unitatii medicale a explicat, marti, ca in cazul in care a existat, probabil a intrat pe vreo usa deschisa, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )