Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cine este Antony Blinken, al doilea cel mai puternic om din administratia SUA

Playtech Playtech,
Cine este Antony Blinken, al doilea cel mai puternic om din administratia SUA

Antony John Blinken s-a nascut pe data de 16 aprilie, in anul 1962. Este un oficial guvernamental american care a functionat ca secretar adjunct de stat al SUA in perioada 2015-2017 si consilier adjunct pentru securitate nationala in perioada 2013-2015 sub conducerea presedintelui Barack Obama. Blinken este acum analist de afaceri globale pentru CNN si . continuă pe Playtech

Cine este Antony Blinken. Fostul consilier al lui Barack Obama va fi numit Secretar de Stat in administratia Biden

Antony Blinken, fost consilier al lui Barack Obama, aparator al aliantelor globale si cel mai apropiat consilier de politica externa al presedintelui ales, Joe Biden, este asteptat sa fie nominalizat la.

SUA: Biden il va numi pe Antony Blinken secretar de stat (media)

Joe Biden intentioneaza sa il numeasca pe diplomatul Antony Blinken in functia de secretar de stat al SUA, au indicat duminica mass-media americane, relateaza AFP, citat de Agerpres. Antony Blinken, in varsta de 58 de ani, este unul dintre principalii consilieri ai lui Joe Biden in materie de politica externa si a fost numarul doi al Departamentului de Stat in timpul mandatului presedintelui Barack Obama, in timp ce Biden era vicepresedinte. Potrivit New York Times si agentiei Bloomberg, presedintele ales intentioneaza sa anunte marti numirea secretarului de stat.

Antony Blinken va conduce diplomatia SUA sub presedintia lui Joe Biden

Presedintele ales Joe Biden a anuntat luni o noua runda de numiri in viitorul sau guvern, cea mai importanta fiind functia secretarului de stat Antony Blinken, care va fi responsabil incepand cu 20 ianuarie de conducerea diplomatiei SUA, potrivit AFP.

Cadetul Anului in Anglia e o romanca. Cine este Andreea Vladeanu

Andreea Vladeanu a fost desemnata de Politia Metropolitana din Londra cadetul anului. Tanara romanca a primit acest titlu in semn de recunoastere a devotamentului fata de combaterea violentei in randul tinerilor. Cine este Andreea Vladeanu, cadetul anului in Anglia Tanara romanca, Andreea Vladeanu in varsta de 18 ani, a castigat distinctia de cadet al anului .

Cine este Catalin Mitulescu, sotul actritei Ada Condeescu. Cei doi vor deveni parinti in curand

Regizorul Catalin Mitulescu si actrita Ada Condeescu sunt impreuna de 10 ani. Cei doi au impreuna o fetita, iar peste cateva luni vor deveni din nou parinti. Cine este Catalin Mitulescu,.

ALEXANDRU STANEAN, DIRECTOR GENERAL: in pofida pandemiei, Teraplast are de departe cel mai bun an din istorie

Estimam pentru compania TeraPlast o crestere de patru ori a profitului fata de anul trecut, iar pentru intregul Grup discutam de o dublare * Filosofia noastra este sa venim in Romania cu produse care acum se importa in pofida pandemiei de Covid-19, TeraPlast TRP) are cel mai bun an din istorie din punctul de vedere al rezultatelor obtinute, in conditiile in care, la nivel de companie se estimeaza cresterea profitului de patru ori fata de cel de anul trecut, iar la nivel de Grup se prognozeza o dublare, a spus ieri Alexandru Stanean, director general al producatorului de materiale de constructii, in cadrul unei videoconferinte organizate de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR).

CORONAVIRUS |Italia: in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 853 decese. Cel mai mare numar inregistrat de la 28 martie

Italia a raportat, marti, 853 decese cauzate de noul coronavirus, fata de 630 inregistrate cu o zi inainte. Acesta este cel mai mare numar zilnic din 28 martie. Italia, cel mai mare numar numar de decese.

O copie de Super Mario Bros. 3, cel mai scump joc video din istorie: cu cat s-a vandut la licitatie

Domeniul licitatiilor pentru produse vintage este cat se poate de fascinant. Altfel, nu s-ar fi ajuns ca Super Mario Bros. 3 sa devina cel mai scump joc din istorie. Super Marios Bros. 3 este.

Cum faci acasa cel mai bun guacamole. La ce sunt atente toate gospodinele

Guacamole e un preparat foarte racoros, hranitor si delicios. Merge perfect ca gustare, dar si consumat la pranz. Cum il poti prepara, de ce ingrediente ai nevoie si care este secretul pentru a-ti iesi perfect? Poate fi mancat in mai multe moduri si combinatii. Reteta pentru guacamole. Care este secretul pentru un preparat perfect? Guacamole .

Cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc: Scarlatescu nu mai exista pentru mine

S-a inregistrat cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc pe Catalin Scarlatescu dupa ce acesta din urma nu i-ar fi acordat atentia cuvenita. Asta l-a facut pe primul pe chef Dumitrescu sa exclame: Catalin Scarlatescu nu mai exista pentru mine. Scandal in direct la Antena 1. Ce si-au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )