Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine este barbatul care a aruncat cu un cocktail Molotov in sediul PSD Vrancea. Colegii lui de munca sunt consternati

Adevărul Adevărul,
Cine este barbatul care a aruncat cu un cocktail Molotov in sediul PSD Vrancea. Colegii lui de munca sunt consternati

Barbatul care a atacat sediul PSD Vrancea in noaptea de luni spre marti, cu un cocktail Molotov, are 45 de ani si in cursul serii de 14 august a fost plasat sub control judiciar de catre magistrati, dupa ce in prealabil fusese retinut pentru 24 de ore. continuă pe Adevărul

Cine este barbatul care a aruncat cu un cocktail Molotov in sediul PSD Vrancea

Barbatul care a atacat sediul PSD Vrancea in noaptea de luni spre marti, cu un cocktail Molotov, are 45 de ani si in cursul serii de 14 august a fost plasat sub control judiciar de catre magistrati, dupa ce in.

Cine este romanul care a murit in tragedia din Italia

Marian Rosca, in varsta de 36 ani, din localitatea Curtisoara, Gorj, se afla pe podul din Genova Italia atunci cand acesta s-a prabusit. Barbatul plecase din Romania in Franta, pentru un trai mai bun, in .

S-A AFLAT! Cine este ROMANUL CARE A MURIT in tragedia de la Genova. Doliu in tara si diaspora... (FOTO)

Romanul care a murit in tragedia de la Genova era din localitatea Curtisoara, judetul Gorj. Marian Rosca, de 36 ani, se afla pe podul Morandi atunci cand acesta s-a prabusit. Tanarul plecase din Romania i.

Barbat, retinut de politisti dupa ce a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea

Un barbat a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, dupa ce a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea, din municipiul Focsani, a informat marti IPJ Vrancea, noteaza Agerpres.

Cum a ajuns unitatea antiterorista a Jandarmeriei sa faca ordine la mitingul diasporei. Cine este barbatul care a coordonat militarii

Daca avem in vedere ca unitatea centrala pe care s-a bazat Jandarmeria la interventia, de vineri, din Piata Victoriei, la mitingul diasporei, a fost Brigada Speciala de Interventie Vlad Tepes, o unitate cu competente si atributii in combaterea terorismului, putem deduce importanta data de autoritati acestei demonstratii.

Barbatul care a atacat sediul PSD cu un cocktail Molotov a fost retinut

Un barbat a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, dupa ce acesta a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea, din municipiul Focsani, a informat marti IPJ Vrancea. Potrivit.

Barbatul care a atacat sediul PSD cu un cocktail Molotov a fost RETINUT

Politistii l-au identificat si retinut pentru 24 de ore pe autorul atacului cu cocktail Molotov la sediul PSD Vrancea. Cel care este banuit de savarsirea faptei e un barbat, de 45 de ani, care a fost condus.

Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov (FOTO)

Sediul PSD Vrancea, organizatie condusa de Marian Oprisan, a fost atacat, luni seara, cu un cocktail Molotov. Un barbat a intrat in curtea cladirii si a aruncat o sticla incendiara, dupa care a fugit,.

Cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei. Femeia s-a aruncat din.

Jandarmeria anunta cine este procurorul militar care a fost n Piata Victoriei: Prlog Bogdan a fost prezent att n punctul de comanda naintat, ct si n zona dispozitivelor / Acesta s-a autosesizat cu privire la evenimente

Jandarmeria precizeaza ca la protestul din 10 august a fost prezent locotenent colonel Bogdan Pirlog de la Parchetul Militar, intre orele 17:00-04:00, care s-a autosesizat cu privire la evenimentele de la miting. Precizarea vine in contextul in care procurorul militar Ionel Corbu a sustinut ca niciun coleg nu a participat la centrul de comanda mobila in timpul interventiei din Piata Victoriei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )