Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Playtech Playtech,
Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii . continuă pe Playtech

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este viitorul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

Brexit inca un ministru anunta ca demisioneaza din guvernul de la Londra, daca Boris Johnson ajunge premier

Ministrul britanic de Finante, Philip Hammond, a anuntat ca isi va da demisia in cazul in care conservatorul Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii, potrivit Euronews. Anuntul sau vine dupa ce si ministrul Justitiei a declarat ca va parasi guvernul, cei doi demnitari britanici nefiind de acord cu scenariul iesirii Marii Britanii din UE fara acord, scenariu pe care viitorul premier pare a-l imbartisa.

Cand Ivanka Trump se grabeste sa-l felicite pe Boris Johnson si inventeaza o noua tara

Ivanka Trump, fiica presedintelui american Donald Trump, l-a felicitat pe Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii, pentru ca a devenit noul premier al United Kingston, scriind gresit numele oficial al Regatului Unit, relateaza The Independent.

Prima dezertare. Un ministru britanic anunta ca demisioneaza daca Boris Johnson devine premier

Ministrul britanic al finantelor, Philip Hammond, care se opune unui Brexit fara acord, si-a anuntat duminica intentia de a demisiona in cazul in care fostul ministrul de externe Boris Johnson devine.

Boris Johnson devine noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson a fost ales de membrii Partidului Conservator cu 92. 153 de voturi lider al formatiunii.

Boris Johnson devine noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson a fost ales de membrii Partidului Conservator cu 92. 153 de voturi lider al formatiunii, infrangandu-l pe Jeremy Hunt 46. 656 de voturi).

Philip Hammond anunta ca va demisiona daca Boris Johnson va fi ales premier

Ministrul de Finante al Marii Britanii, Philip Hammond, a anuntat ca va demisiona daca Boris Johnson va fi ales premier, deoarece el nu intentioneaza sa faca parte dintr-un Guvern care ar accepta un Brexit fara acord, informeaza BBC.

Boris Johnson, succesorul favorit al Theresei May

Boris Johnson este marele favorit in cursa pentru pozitia de lider al Partidului Conservator si nou prim-ministru al Marii Britanii, iar rezultatele in acest sens sunt asteptate astazi, dupa votul ce s-a incheiat ieri.

Nicola Sturgeon: Votul pentru independenta Scotiei va fi mai important ca oricand in timpul lui Boris Johnson

A oferi Scotiei sansa de a-si alege propriul viitor va fi mai important ca oricand in momentul in care Boris Johnson va deveni premierul Marii Britanii, a declarat marti sefa Partidului National Scotian, Nicola Sturgeon, relateaza DPA, citata de Agerpres.

VIDEO Boris Johnson, campionul gafelor, la portile puterii

Luat in ras pentru numeroasele sale gafe si declaratii halucinante, Boris Johnson calca in sfarsit pe urmele idolului sau: Winston Churchill. A fost propulsat spre Downing Street 10 de ardoarea cu care a sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) si ar putea sa cada tocmai din cauza acestui dosar, unul destul de spinos si foarte neclar in prezent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )