Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine este Codruta, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete. Mesaj transant dupa moartea lui Cornel Gales

Playtech Playtech,
Cine este Codruta, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete. Mesaj transant dupa moartea lui Cornel Gales

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a venit in prim-plan cu prima reactie dupa decesul fulgerator al lui Cornel Gales. Codruta Floricel a fost in preajma cantaretei pe tot parcursul casniciei acesteia cu Gales. Fata de suflet a Ilenei Ciuculete, mesaj transant dupa moartea lui Gales Codruta Floricel este o tanara care a impresionat-o extrem . continuă pe Playtech

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, primele declaratii de la inmormantarea lui Cornel Gales. De ce l-a iertat Mugurel Sfetcuv

Cornel Gales va fi inmormantat astazi, 12 decembrie, langa sotia sa, interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, care s-a stins in urma cu doi ani. Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al artistei a facut primele declaratii de la funeralii. Cei doi nu au fost in relatii bune, dar tanarul a simtit sa il ierte. Care .

Imaginile cu Cornel Gales care au impresionat o lume intreaga, de la inmormantarea Ilenei Ciuculete. A fost tinuta in aceeasi capela

Cornel Gales a fost condus joi, pe 12 decembrie, pe ultimul drum, spre durerea celor care l-au cunoscut, respectat si iubit. La procesiunea religioasa a fost prezenta si Viviana, cea care i-a fost ultima partenera de viata fostului impresar. De asemenea, trupul neinsufletit al acestuia a fost depus in aceeasi capela a cimitirului in care .

Cine este, de fapt, Horia Brenciu. Juratul Vocea Romaniei s-a lansat la TVR, la emisunea Robingo

Toata lumea sti cine este Horia Brenciu, cantaret, entertainer si prezentator roman de televiziune, mai nou jurat la Vocea Romaniei, insa putini stiu care este de fapt numele complet si adevarat al artistului. Cine este, de fapt, Horia Brenciu in buletin, Horia este de fapt Horea, iar antrenorul mai raspunde si la numele de Augustus, .

Cine este sotul lui Marie (Roxette), cel care i-a fost alaturi cat timp s-a luptat cu cancerul

Toata lumea o cunoaste pe regretata Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, insa iata cine este barbatul care i-a stat alaturi in toti cei 17 ani in care s-a luptat cu nemilosul cancer! .

Cine este castigatorul Chefi la Cutite din sezonul 7. Surpriza totala pentru telespectatori

Chefi la Cutite sezonul 7 si-a gasit castigatorul! Mai este foarte putin pana la marea finala, iar cu toate acestea s-a aflat deja numele marelui castigator. Cine a plecat acasa mai bogat cu experienta si 30. 000 de euro? Cine este castigatorul Chefi la Cutite din sezonul 7? Emotiile sunt din ce in ce mai mari .

Cine este Liliana, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc. Vedeta PRO TV recunoaste: Mi-a fost studenta

Florin Busuioc, indragitul prezentator al rubricii Vremea din cadrul Stirilor PRO TV, a fost casatorit de doua ori. Cine este Liliana, actuala sotie? Povestea de dragoste dintre cei doi si dedesubturile ei. Cine este Liliana, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc Florin Busu Busuioc 57 de ani), prezentator al rubricii din cadrul Stirilor .

Cine este proprietarul mall-ului AFI Cotroceni si ce afaceri mai are in Romania. Sunt foarte multi bani la mijloc

Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, 10 decembrie, la Mall Afi Cotroceni. Cine este proprietarul centrului comercial din Bucuresti si ce afaceri mai are in Romania? Cine este proprietarul mall-ului AFI Cotroceni si ce afaceri mai are in Romania? Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, 10 decembrie, la Mall Afi Cotroceni. Zeci de oameni care .

Cine este sora Anamariei Prodan Reghecampf si cu ce se ocupa. Anca locuieste in America FOTO

Anamaria Prodan Reghecampf s-a fotografiat alaturi de sora ei mai mica si a postat poza pe contul personal de Instagram. Cei care o urmaresc pe reteaua de socializare au vrut sa afle cu ce se ocupa Anca in Statele Unite ale Americii. Anca, sora mai mica a Anamariei Prodan, locuieste in America Anca locuieste in .

Cine este fosta soacra a lui Whats Up. Multi raman uimiti cand afla cu ce se ocupa mama Siminei

Despre Whats Up se cunosc destul de multe lucruri, iar acum fanii i-au cunoscut si partile negative din cauza eveniementului nefericit care il are drept protagonist. Cum arata familia lui de dinainte si cu ce se ocupa soacra lui, mama Siminei? Whats Up, situatie dificila Whats Up a devenit in atentia presei de scandal dupa .

Cine este Simina, fosta sotie a lui What`s Up. Se zvoneste ca s-a despartit de el din cauza violentelor fizice si verbale

Simina Costea, fosta Ivancea, se pare ca a trecut cu bine peste divortul cu Marius Ivancea, cunoscut cu numele de scena de What`s Up. Lucrurile au intrat pe un alt fagas si asta se vede cu ochiul liber. Cine este Simina, fosta sotie a lui What`s Up Si-a schimbat total stilul de viata, spunand ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )