Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cine este Cornel Sabou, liderul informal al QAnon Romania si cum a ajuns sa-l simpatizeze pe Donald Trump

B1 B1,
Cine este Cornel Sabou, liderul informal al QAnon Romania si cum a ajuns sa-l simpatizeze pe Donald Trump

Odata cu anuntul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), au aparut noi tensiuni sociale, pe fondul COVID-19. Gruparile extremiste nu lipsesc, iar printre acestea se numara QAnon, entitate raspandita la. continuă pe B1

Cine este Demi Rose, fata cu forme apetisante care le-a facut uitate pe Kim Kardashian si Jennifer Lopez

Demi Rose s-a nascut pe 27 martie 1995. Ea a implinit 25 de ani anul acesta. Orasul ei natal este Birmingham, Anglia, unde si-a petrecut copilaria. Numele ei de nastere este Demi Rose Mawby, iar porecla ei este Demi Rose. Cine este Demi Rose, fata din cauza careia nu se mai aude de Kim Kardashian .

Cine este Daniel Nitoiu, prezentatorul Meteo de la Pro TV. Cat de frumoasa e sotia lui

Daniel Nitoiu este prezent deja de ani buni pe micile ecrane. Acesta desi a fost mereu in vizorul romanilor, nu a exagerat cu nimic din ceea ce i-ar fi permis notorietatea castigata in timp. Cum arata sotia lui si ce povesteste despre testul primit de cuplu in lunile de pandemie? Cat e de frumoasa sotia .

Cine este Lucifer din Biblie, de fapt. Care e povestea acestui personaj important in Cartea Sfanta

Lucifer, personajul mitologic care de-a lungul timpului a starnit interesul si curiozitatea, are o poveste arhicunoscuta in randurile crestenilor. Despre Lucifer se stie ca a fost ingerul preferat al lui Dumnezeu, care a ajuns sa fie alungat din cer dupa ce nelagiuirea si-a facut loc in sufletul lui. Povestea lui Lucifer nu este mentionata in .

Cine este Simona Bucura Oprescu, deputata PSD infectata cu noul coronavirus

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a anuntat marti dimineata ca a fost infectata cu SARS-CoV-2. Ea a precizat ca este internata la Spitalul din Mioveni si ca starea sa este stabila. Cine este.

Cine este iubitul fetei lui Ion Tiriac. Ce surpriza: apare atat de rar in imaginile blondei

Ion Tiriac este unul dintre cei mai avuti romani, dar marea lui bogatie sunt copiii. Doar unul dintre ei a preferat o legatura cu mass-media, in timp ce ceilalti s-au ferit prin tari straine de ochii presei si de gura lumii. Dar tocmai cand te ascunzi, mai tare starnesti atentia asupra ta. Iar daca mezina .

Cine este iubitul celebru al Danei Budeanu. Au incercat sa-si pastreze relatia secreta

Dan Budeanu, unul dintre cei mai controversati designeri din Romania este extrem de vocala in mediul online, iar intreaga tara a ajuns sa o cunoasca din rubricile pe care le filmeaza pentru YouTube sau de la em.

Este oficial. O noua localitate din Romania a intrat de astazi in carantina. Oamenii pot iesi din casa doar in cazuri exceptionale

Pandemia de COVID-19 atinge cote alarmante, iar numarul tot mai mare de cazuri conduce Romania catre o carantina nationala. incepand de astazi, de la ora 5:00, o zona dintr-o comuna din Galati a intrat in carantina, timp de 14 zile. Decizia autoritatilor de a restrictiona accesul pe aceste strazi a venit dupa ce rata de .

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )