Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cine este Daniel Dobre, noul antrenor al Simonei Halep

Antena3 Antena3,
Cine este Daniel Dobre, noul antrenor al Simonei Halep

Simona Halep, 27 de ani, locul 3 WTA, a anuntat, inainte de debutul la turneul de la Miami, ca Daniel Dobre este noul ei antrenor, scrie Gsp. Brica, asa cum este poreclit Daniel Dobre in lumea tenisului,. continuă pe Antena3

George Cosac, despre noul antrenor al Simonei Halep: Este omul bun la toate

Daniel Dobre a reluat colaborarea cu Simona Halep, acesta urmand sa fie antrenorul numarului trei WTA la turneul de la Miami ramane de vazut cat va dura colaborarea). George Cosac, presedintele FRT, a vorbit despre aceasta mutare, precizand urmatoarele despre Dobre: este omul bun la toate.

Simona Halep a confirmat ca noul ei antrenor este Daniel Dobre: Avem o buna conexiune

Simona Halep a declarat, miercuri, la Miami, intr-o conferinta de presa, ca noul ei antrenor este Daniel Dobre, cu care a mai lucrat in trecut, chiar si in perioada in care era pregatita de Darren Cahill. Simona a afirmat ca are o conexiune buna cu noul ei antrenor si ca, dupa 20 de ani de tenis, jocul sau nu se mai poate schimba prea mult din punct de vedere tehnic si tactic.

Simona Halep a confirmat ca noul ei antrenor este Daniel Dobre

Simona Halep a declarat, miercuri, la Miami, intr-o conferinta de presa, ca noul ei antrenor este Daniel Dobre, cu care a mai lucrat in trecut, chiar si in perioada in care era pregatita de Darren Cahill.

Simona Halep confirma ca are antrenor cu norma intreaga. De cand lucreaza cu Daniel Dobre

Simona Halep a confirmat pentru presa americana ca incepe colaborarea cu Daniel Dobre. Cu noul sau antrenor va incepe sa lucreze la turneul din Miami. Initial, anuntul a fost facut de un cunoscut jurnalist Ben Rothenberg, care a scris pe Twitter: Simona Halep a confirmat ca si-a angajat un nou antrenor cu norma intreaga: Daniel [] .

Simona Halep confirma inceputul colaborarii cu Daniel Dobre

Nu mai este de acum niciun secret. Simona Halep are un nou antrenor in persoana lui Daniel Dobre, asa cum am aratat inca de la inceputul zilei aici.

Halep, inca un antrenor part-time: S-a aflat cat va dura colaborarea cu Daniel Dobre

Simona Halep 3 WTA) a renuntat dupa un singur turneu la belgianul Thierry van Cleemput si noul ei antrenor e, de asemenea, unul interimar.

FOTO Halep, doua fotografii sugestive de la Miami: Noul antrenor a aparut in stafful Simonei

Simona Halep 3 WTA) s-a convins, in final, ca pentru a ramane la un nivel inalt are nevoie de sfaturile unui specialist.

BOMBA! El este ALESUL SIMONEI HALEP! Cum s-au POZAT! Nu mai e loc de INTERPRETARI!

Simona Halep 27 de ani, locul 3 WTA) a ajuns la Miami, unde s-a fotografiat cu staff-ul sau, dar si alaturi deIrina Begu.

Cine este principalul suspect al atacului din Olanda. Fotografia publicata de politie

Principalul suspect al atacului dintr-un tramvai din Utrecht este un barbat de 37 de ani, nascut in Turcia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )